Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetett ilyet velem? Mire volt ez neki jó? Miért keresett fel ha ujból-újból ha az exe is ott volt?
A volt barátom kb 9hónappal ezelőtt megcsalt az exével mikor nem láttuk egymást 1 hónapra..majd én erre rájöttem és be is vallotta,de mondta,h nem kell senkivel versenyeznem,ő nem mondta,hogy neki a másik csaj kell..minden jól alakult,úgy tűnt ,h megbánta majd rá 3hónapra szakítottunk és beszélt a barátnőmmel is akinek azt mondta,hogy szeret,de nem lehet,meg ha elhagyna akkor teljesen magamba zuhannék..
Nem kerestem őt kb 1,5hónapig majd elkezdett írogatni és ugy tűnt ujra akarja kezdeni,mert mondta h hiányzom,látni akar mert szeret,és ujra akarná kezdeni de a nézete nem változott(zavarta a 13év köztünk) és a legszebb csajszi vtam az életében és sajnálja,h rossz időben találkoztunk..Kiakadt,h ujból kavartam szakítás után az exemmel,de mondta h elhiszi h nem történt semmi..Majd jött a hír h nem fog ebben a városban maradni,de én könyörögtem neki h maradjon legalább 3hónapot és utána vele megyek..de nem maradt..Majd felhívott,hogy elbúcsúzzon..gondoltam itt vége,ennyi volt..
Majd másnap reggel 9kor felhívott,épp buliból tartott hazafele és tök hétköznapi beszélgetésnek indult majd egyszercsak előhozta hogy "Emlékszel arra a dologra decemberben??Mondom Igen amikor félredugtál vkivel??Igen de nem akárkivel,nem a legelső csajjal aki velem szembe jött..mondom tudom.Az exeddel..Erre ő:Igen és ez újjáéledt!!Mondom:És mégis mióta???Közölte h január közepétől"
Nagyon kiakadtam,nem bírtam felfogni majd írtam neki 1 smst amiben "szidtam" erre visszahívott és közölte,h nem kíváncsi az ilyen smsekre felejtsem el..Én el is felejtettem vna már rég de mindig ő tért vissza valahogy..
Tény,h januárban mikor visszajött ,szakítani akart de miután elémállt nem tudott,és megbeszéltük és ujrakezdtük.nem is értem,hogy ezt hogy bírta megtenni és akkor miért írt nekem ujból és még most is 1hete??mire volt ez neki jó??
Rettentően dühös vagyok rá,hisz talán egész végig másba volt szerelmes,de ugyanakkor nagyon hiányzik és legszívesebben visszakarnám kapni bár az eszem tudja,h ez hülyeség lenne,de nagyon szeretem...
Soha más pasira rá se néztem,és közöltem vele h én vele tervezném el a jövömet is,és erre ezt tette..
Most valahogy ugy érzem,hogy semmit sem jelentettem neki..bár azt hozzá kell tennem,hogy nem feküdtünk le sokszor ugyhogy testileg nem hiszem,hogy kihasznált,mert volt,hogy átjött,elvoltunk egymással,és aludtunk..
21/L 34/F
A nőket nehéz megérteni ez van.
De szerintem ők maguk se értik mit csinálnak. Azzal hogy folyton visszafogadod csak magad szívatod meg. Az a baj az ilyen nőkbe könnyű beleszeretni és ezért fogadod mindig vissza szerintem.
Aszt hiszed megfog változni?? Elárulom hogy sohasem 90%a azt hiszi hogy a barátság és a szerelem meg a szex az egy és ugyanaz a dolog. De mivel ezt csinálja így barátai sincsenek mert elpártolnak. És szerintem ezért lesznek ilyen csapongók és hűtlenek.
Nekem is volt hasonló kaliberű barátnőm.
Én is sokszor megbocsájtottam neki. És vissza járogatott hozzám az új pasijától azzal hogy mennyire szeret meg stb. Már a végén kb úgy fogta fel mintha 2 (barátja)(pasia) lehetne 1 időben. Hol itt volt hol ott volt. De besokalltam én is és elhajtottam. Hónapokig hívogatott ami nagyon rosszul esett mert nem tudtam elfelejteni és továbblépni rajta csak magamba örlődtem. De mára már 2 gyereke van az én utánam következő pasijától akivel engem hagyott ott. Így nem irigylem a pasiját. És a lány csalja őt is rendesen ,(velem is megcsalta párszor) Akkoriban hatalmas harcokat vívtam a csajért de semmiértelme nem volt. És úgy ábrándultam ki belőle ,hogy azon kezdtem el gondolkodni hogy ha azt is csalja akitől 2 gyereke van akkor engem hogy csalhatott??
(Talán jobb ha ez plátói kérdés marad és nem tudom meg).
És elég vicces dolog mikor a 2 gyerekes apuka azaz az exbarátnőm mostani pasija tőlem kér tanácsot ,hogy mit csináljon mert csalja a barátnője azaz az én barátnőm.. :P
És gondold el egykor baltával szamurájkardal mentünk egymásnak ezzel az emberrel! Hogy ellehet keseredve ha tőlem kér tanácsot.
Úgy hogy gondolkozz el reálisan ,melyik oldalon jobb lenni??
Mert én azért most egy szabad ember vagyok.
ez igaz de nagyon szeretem ezt a férfit és bármit meg is tettem vna érte..és erre közli h a volt csajával is van már 1 ideje??akkor miért keresett fel augusztusba??most meg h itt hagyta ezt a várost,és valószínű h már nem fog többet látni,most képes bevallani h hónapok óta az exével is van? és közben meg nekem mondogatja h én vtam a legszebb csaj az életében,de a korkülönbség állandóan..
És tény,h felfoghatnám ugy is h a másik nőt is átcseszte hisz közben velem is volt..de mégis a másiké lett,ő kellett neki,és valószínű h vele tervezi a jövőjét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!