Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne kondiznom egy fiú miatt? (KÉP)
Nőies testalkatom van sokaknak tetszem, van fenekem mellem derekam... A fiúnak aki viszont most tetszene az izmosabb lányok jönnek be feszes hassal combokkal. Érdemes lenne más miatt fogynom kicsit, meg erősíteni? Amúgy is tervben volt hogy kondizom, de ha így nem tetszem neki valószínűleg kondi után sem fogok nemde? Szerintetek?
19/L
Nők tökéletes magasság-testsúly aránya úgy jön ki hogy fogod a magasságot és levonsz belőle 125-öt.
Ez persze szigorúan szubjektív, de ha még sose tévedtem vele.
125-öt? :O az igen akkor 156centi vagyok és 31kgmal lennék ideális?
Kérdező szerintem semmi baj az alakoddal esetleg sportolj ,hogy izmosabb legyél valami egyszerűbbet ha nem akarsz akkor nem kell,nem veszélyezteted a Földet a súlyoddal meg se a saját se mások életét tehát innen a te döntésed
Sohase más miatt kezdj bele egy sportba, az úgy nem sport, hanem valami béna megfeleléskényszer. Pláne, amikor még nem is biztos, hogy ezzel "megszerzed". Kicsit más a helyzet, ha már együtt vagytok, és megbeszélitek, hogy ha már úgyis a sportosabb fajta jön be neki, akkor a kedvére teszel, de ezt is csak úgy lehet rendesen csinálni, ha te is akarod. Nem olyan rossz ez az edzős életforma, nem muszáj kondizni, sokminden jó, de persze a kondi se rossz. Ha megtetszik, akkor jól fogod érezni magad közben, ha meg nem, akkor csak szenvedés lesz.
Egy kapcsolatban úgyis a személyiségösszeillés dönt :D bár ha ő a sportosakat szereti, akkor gondolom habitusra is a sportosak jönnek be (mint nekem), így ha eleve sportos beállítottságú vagy, az jó. De ha nem, az meg nem. Aztán kitudja, lehet a más miatti összeillés erősebb lesz.
inkább keress mást, aki ilyen apróságon fenn akad az nem kell neked hidd el..
meg különben is, te nem tod hogy a kondizás fáj, kb 1 óra "édes" szenvedés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!