Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be nem teljesült szerelem után, én félig már "gyászolom", de számomra még igazán nincs lezárva dolog. Mit tegyek ha a közelemben van? Mutassam, ki, hogy szomorú vagyok, vagy mosolyogjak rá?
Ha ő rosszkedvű, nem tudok mosolyogni. Látom, hogy már elkerül, viszont 2 hete nem találkoztunk, és holnap fogunk. /Egy rendezvényen:/
Persze tudom, hogyha akart volna a 2 hét alatt tehetett volna valamit, nekem még is kell, hogy lássam és valójában megtapasztaljam, hogy vége. Szomorúan, hallgatagon járkál.
Én pedig? Nagyon hullámzó a hangulatom.
Még mindig szeretem, Sokszor mosolygok, nevetek !?
Eltervezem, hogy csinosan öltözök majd fel, új, kibontott frizurával holnap. Miért tervezek ilyesmit?
Ahogy telnek a napok egyre rosszabb a kedvem. Van értelme a terveknek? Hogyan jelenjek meg a társaságában.
Nem csúnyithatom el magam, csak azért, hogy ne tünjek úgy, mint aki még mindig reménykedik?
De ez az igazság. Szeretném újra látni a mosolyát. Miért vagyok ilyen?! És holnap? Tegyek úgy mintha nem is látnám? Köszönjek rá? Vagy legyek láthatatlan?
Rendezvényen lesz pia? Itasd le, aztán megtudod mit akar.
De nagy általánosságban mindig erősnek, életvidámnak kell tűnni, mert a szomorú embereket nem igazán szereti senki.
Ha téged az úgy boldogabbá tesz csípd ki magad, próbálj meg pozitív maradni, mosolyogj mint a bolondgomba, és akkor magától a helyére esik majd minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!