Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történt? Nem értem és szomorú vagyok nagyon
A barátommal több, mint másfél éve együtt vagyunk, eddig őrült nagy szerelem volt, első pár hónapban rózsaszín felhő, de még utána, egészen egy héttel ezelőttig is rágondoltam, és beleremegett a gyomrom. Aztán egy hete reggel úgy ébredtem fel, hogy valami furcsa, valami változott vagy nem is tudom.. na és azóta amikor nem látnak, akkor sírok, amikor igen, akkor meg simán csak kedvetlen vagyok, alig mosolygok, nem tudok mit csinálni. Szerintetek mi történt? Nem akarom elveszteni, nagyon sok emlék kötődik hozzá, rengeteg mindent éltünk át, án is kötődök és ragaszkodok hozzá, de lehet átalakult a szerelem szeretetté. Ilyen hamar? Ő még szerelmes. Nem tudom, mit tegyek.
Előző barátomnál mikor elmúlt a szerelem, akkor nem voltam szomorú, csak dobtam és kész, megkönnyebbültem. Őt nem tudnám eldobni magamtól, beleőrülnék.
Kérlek tanácsoljatok valamit, mert kezdek megzakkanni...
16 és fél vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!