Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a dolgot?
Van egy srac. Szerelmes lettem bele, en is tetszek neki elvileg. Kozoltem vele az erzeseimet, o is azt mondta, hogy lehetne valami koztunk, csakhogy meg ugy erzi nincs teljesen rendben, mert par honapja lett vege a ket eves kapcsolatanal.( lany szakitott ) Ez volt 3 hete. Eddig minden heten talalkoztunk, nem kettesben hanem haverokkal, csak most elkezdodott a suli, en kollegista vagyok, igy mar nem tudunk talalkozni olyan gyakran.
Meg mindig szeretem, es ez mar kezdi lerontani a hangulatomat.
Hagyjam a dolgot, vagy erjem el, hogy bennem keresse a vigaszt? Hogyan? Teljesen tanacstalan vagyok, az agyam azt sugja, hogy hagyni kene, mert tuti sz.r neki. Szivemre vagy az agyamra hallgassak?
Szerintem mondd neki, hogy mindenben számíthat rád és támogatod őt. Ne erőltess még semmit, hagyd, hogy ő tegye meg a következő lépést. Biztos szimpatikus vagy neki, csak még nehéz neki, hogy nemrég szakított. :) Hidd el, meghálálja majd a kedvességed és a türelmed. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!