Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Ne hagyjam "elveszni " a dolgot? L
Figyelt kérdés
A történet lényegében annyi ,hogy megismerkedtem egy fiúval interneten ,nagyon megkedveltem így felek ,hogy milyen rossz lenne ha esetleg Nem tetszenek neki ...úgy érzem ,hogy meg alakítgatnom kell magam a találkozás előtt mert ha Nem tuti Nem fogok tetszeni neki,persze ő Azt mondja h bárhogy tetszenek neki ,szerintetek ez igaz lehet ?muszáj fogynom mielőtt talizunk:/ s Nem tudom mennyi idő lesz .most Nem eszek szinte semmit :/ Nem akarom elveszíteni ,de az ő türelme sem véges gondolom ...mit csinaljak?felek h becsajozuk majd ...amúgy nagyon durva Azt mondta h így is tok megszeretett meg ilyenek ...2013. jún. 26. 21:27
2/11 A kérdező kommentje:
Persze
2013. jún. 26. 21:30
3/11 anonim válasza:
Akkor meg.. Mondjuk én is ezeket mondtam egy ronda csajnak, meg is dugtam amikor találkoztunk, de az egészet csak azért mert már nagyon kellett
4/11 bkrrisszz válasza:
Szerintem ha így interneten ismerkedtetek és ő azt mondta hogy így is tetszel neki úgy hogy még csak nem is látott biztos hogy tetszeni fogsz neki akárhogy is nézelki.
5/11 anonim válasza:
ha már látott, akkor ne törd ilyeneken a fejed!
tetszel neki ez a lényeg :) és ha összejöttetek, még akkor is le tudsz fogyni egészséges ritmusban, ami testileg és szellemileg is jobbat fog tenni
6/11 A kérdező kommentje:
Azt mondtad h szereted?
2013. jún. 26. 21:33
7/11 anonim válasza:
ha ilyeneket mond akkor tetszel neki ez biztos és ha képet is látott akkor nem fog benned csalódni ;)
8/11 anonim válasza:
még azt is mondtam neki, hogy lehet a feleségem stb
mondom, hogy már nagyon kellett:D
9/11 A kérdező kommentje:
Ez durva ...az a baj ,h a legtöbb pasi ilyen mint te :/
2013. jún. 26. 21:37
10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy Azt mondta meg 150kilosan is szeretne de nyilván tudja h Nem vagyok ennyi :D
2013. jún. 26. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!