Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre nekem is legyen barátom? 19L
Figyelt kérdés
Sosem volt még barátom, pedig már nagyon-nagyon vágyom rá! Nagyon hiányzik hogy valaki támogasson, szeressen és mellettem álljon, és én is szerethessek valakit....de annak ellenére, hogy vágyom rá, ugyanúgy félek is tőle...nem nagyon merek szóba állni olyan fiúkkal,akik tetszenek....Szinte egyáltalán nincs önbizalmam, esetlennek és szerencsétlennek érzem magam...De már nagyon szeretnék egy pasit! Nem tudom hol jöhetnék össze valakivel(suli kizárva), barátaim viszont alig vannak:S Volt már valaki ilyen helyzetben? Kérlek segítsetek, annyira kétségbe vagyok esve:S2009. nov. 2. 17:05
11/21 anonim 

válasza:

hát mit mit.. biztos odamegy hozzád köszönni fog te visszaköszönsz , megkérdezi a neved te is az övét és beszélgettek..hol laktok, mit csináltok telszám csere..
13/21 anonim 

válasza:

Szia!
A helyzetem nekem is ugyanez avval a különbséggel hogy én fiú vagyok:DÉn is ugyanigy el vagyok keseredve meg minden.Nekem sincs vmi sok barátom szal alig-alig.
Eddig én is be voltam ijedve meg minden nem mertem kezdeményezni,illetve a beszélgetés se ment egy csajjal.
De a lényeg az hogy nem kell busúlni fel a fejjel.
Próbálkozni kell.Biztos jársz bulizni vagy vmerre,a pasikat szinte bárhol fel lehet szedni:D szal hajrá és sok sikert 19/F
14/21 anonim 

válasza:

Ezzel én is így voltam. Rakd fel magad társkeresőre nekem bevált:D
15/21 anonim 

válasza:

Első vagyok,most ahogy látom a válaszokat, kihagytam azt hogy buli. Na már most a bulival az a helyzet, ott inkább csak akkor ismerkedj, ha nem feltétlen hosszú távú kapcsolatot akarsz, mert bulikra ez nem igazán jellemző(bár van pár precedens, de ez csak a szabályt erősíti). Amúgy ezen ne törd a fejed, hogy te mit mondj, mivel hogyha a pasi megy oda hozzád, akkor úgyis bejössz neki, meg ha bejössz neki kérdez ő , csak neked annyi a dolgod, hogy segíts neki. Ja és ne légy túl válogatós, viszont ne is add nagyon alacsonyra a mércét, értsd legyen meg egy bizonyos szint ami alá ne menj.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De nem nagyon hiszem,hogy odajönne valaki olyan is akár, aki nekem is tetszik:S (nem vagyok túl válogatós, de akkor is...)
2009. nov. 2. 18:58
18/21 anonim 

válasza:

Nem kell izgulni én is 19 éves fiú vagyok és nem volt még barátnőm de minnél jobban görcsölszrajta annál később jön össze.A leirtak szerint nagyon hasonlitassz rám:))))
19/21 anonim 

válasza:

Próbálj magabiztosabb lenni!Minden önbizalom kérdése:)hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!