Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy végre nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy végre nekem is legyen barátom? 19L

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátom, pedig már nagyon-nagyon vágyom rá! Nagyon hiányzik hogy valaki támogasson, szeressen és mellettem álljon, és én is szerethessek valakit....de annak ellenére, hogy vágyom rá, ugyanúgy félek is tőle...nem nagyon merek szóba állni olyan fiúkkal,akik tetszenek....Szinte egyáltalán nincs önbizalmam, esetlennek és szerencsétlennek érzem magam...De már nagyon szeretnék egy pasit! Nem tudom hol jöhetnék össze valakivel(suli kizárva), barátaim viszont alig vannak:S Volt már valaki ilyen helyzetben? Kérlek segítsetek, annyira kétségbe vagyok esve:S
2009. nov. 2. 17:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Hát figyelj én így vagyok ezzel csak én fiú vok ugyanúgy 19 éves:D Azt mondják csajozni mindenütt lehet, akkor pasizni is lehet szerintem. Am suli miért van nálad kizérva nem értem.
2009. nov. 2. 17:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben vagyok csak fordítva. Nem akarsz ismerkedni?:D
2009. nov. 2. 17:11
 3/21 A kérdező kommentje:
Mert ki van zárva:)
2009. nov. 2. 17:15
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a külsőddel nincs baj, mert akkor írtad volna..:)

legyen picit több önbizalmad, mert így pozitív lesz a kisugárzásod, és ez imponál a pasiknak. egy mosolygó magabiztos nő tuti hogy talál pasit magának:P

2009. nov. 2. 17:20
 5/21 A kérdező kommentje:
de hol?????:S
2009. nov. 2. 17:21
 6/21 A kérdező kommentje:
az előbb 4 válasz volt de hova lett az egyik?:O
2009. nov. 2. 17:25
 7/21 anonim ***** válasza:
Hívj fel:>
2009. nov. 2. 17:26
 8/21 anonim ***** válasza:
bulikban,barátokon keresztül, myvip iwiw.. vagy akár a buszra vagy vonatra várva is szemezhetsz sráccal és lehet hogy a végén odamegy hozzád ismerkedni
2009. nov. 2. 17:28
 9/21 anonim ***** válasza:
myVIP randi. Egyébként nekem is írhatsz.
2009. nov. 2. 17:28
 10/21 A kérdező kommentje:
jó, és ha valaki odajön mit csináljak(nem valószínű...)?mit mondjak??
2009. nov. 2. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!