Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek mentálisan beteg, személyiségzavaros, depresszió emberrel?
Én is elég keményen depressziós voltam 2 évig. Ekkor én egyszerűen nem tudtam elképzelni magamat egy párkapcsolatban. Szerelmes is lettem egy csajsziba, legalábbis akkor úgy éreztem, de hagytam az egészet... Tudom hogy mindkettőnknek fájt volna az a kapcsolat.
Azóta összeszedtem magam, és alakulgat is egy csajjal. :)
Nálam az volt a teszt, hogy feltettem magamnak a kérdést, miszerint én összejönnék-e magammal?
A depresszió betegség és csak gyógyszeres terápiával illetve utókezelésekkel lehet kigyógyítani. Az,hogy valakinek folyton rossz a hangulata, egy állapot,de korántsem betegség,csak manapság már olyan divatos minden negatív hangulatváltozásra rámondani,hogy ez bizony depresszió. (pszichomókus :) )
Depresszióssal illetve könnyebb mentális zavarban szenvedővel összejönnék (pl. étkezési zavarokban, PTSD-ben szenvedőkkel), de komolyabb esetekkel (pl. szociopaták, pszichopaták) nem.
Kezeltesd magad (jó szándékból írom).
Összejöttem már depressziós emberrel, de nem bírtam sokáig, mert engem is belehúzott.
Először keress barátokat, majd jöhet a pár is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!