Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek mentálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek mentálisan beteg, személyiségzavaros, depresszió emberrel?

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 22:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%
Láttam én mr ilyen embert egészségesnek nyilvánítani pár szabadulás után:)
2013. szept. 5. 22:30
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ mennyire súlyos eset. Ha csak hirtelen változik a hangulata, vagy ok nélkül rosszkedvű és hasonlók... belefér.

Viszont ha döglött macskák fejeit gyűjti és azokra maszturbál, hmm... annyira nem az esetem.

28/F

2013. szept. 5. 22:30
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

A depresszió nem betegség, hanem egy állapot,ami jól gyógyítható. Személyiségzavar nem gyógyítható, legfeljebb kezelhető.

Sajnos a komolyabb személyiségzavarokra van,hogy csak később derül fény, pl. volt páromnál,sajnos szakítanunk kellett, mert kiszámíthatatlan lett, agresszív és persze aki tényleg beteg, nem ismeri be.

Depresszió és hasonló fokú dolgok nem akadály nálam, illetve csak ha hajlandó kezeltetni magát és tenni valamit a gyógyulásért.

2013. szept. 5. 22:31
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
Személyiségzavaros cimszó nálad mit takar kérdező?
2013. szept. 5. 22:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
azt én is akartam kérdezni, konkrétan milyen személyiségzavar? borderline? elvileg nekem az van, és gyógyszerrel tök jól megvagyok.
2013. szept. 5. 22:33
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

Ha jó csaj akkor egy ideig míg nem fekszünk le biztosan.

Aztán lehet h futnék.

2013. szept. 5. 22:36
 17/31 anonim ***** válasza:

"mentálisan beteg"

Na ez takarhat sok mindent.

2013. szept. 5. 22:37
 18/31 anonim ***** válasza:
62%

A depresszió nem betegség, hanem egy állapot,ami jól gyógyítható.

Akkor te nem pszichológusnak tanulsz, igaz?

Az nem egy állapot, hanem egy súlyos betegség.

2013. szept. 5. 22:38
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem annak tanulok, csak jártam pszichológushoz és a segítségével és az akaraterőmmel kigyógyultam!
2013. szept. 5. 22:41
 20/31 anonim ***** válasza:
depresszióssal igen, személyiségzavarossal nem.
2013. szept. 5. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!