Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátom, már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátom, már egy hónapja nem tudok megnyugodni, szerintetek menjek el pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Nem tudok aludni, néha dolgokat csapkodok, meg edényeket török. Nem tudom van-e értelme ezzel pszichológushoz menni vagy majd elmúlik idővel? Egyébként tetszik egy másik csávó, lehet ha összejövök vele akkor is elmúlik? Vagy csak ront majd rajta? Nem vagyok szerelmes amúgy
2013. szept. 4. 15:12
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Kedves Pszichológus, nekem is vannak problémáim, de más témájúak írhatok én is privátot, legjobb ha te írnál, mert nem hiszem, hogy visszalátogatok még ide. Köszi.

A kérdéshez, szerintem menj el Pszichológushoz, mindenképp megéri, de arra figyelj, nehogy csak leakarjon szedni. Mert ilyen is van.

2013. szept. 4. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!