Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátom, már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátom, már egy hónapja nem tudok megnyugodni, szerintetek menjek el pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Nem tudok aludni, néha dolgokat csapkodok, meg edényeket török. Nem tudom van-e értelme ezzel pszichológushoz menni vagy majd elmúlik idővel? Egyébként tetszik egy másik csávó, lehet ha összejövök vele akkor is elmúlik? Vagy csak ront majd rajta? Nem vagyok szerelmes amúgy
2013. szept. 4. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja, h megcsalt, szakítottatok, és ezt nem tudod kiheverni? Értem.... jöjj össze a másikkal, ha tetszik, de ne búfelejtő legyen.. és igen, van értelme pszichológushoz menni. Nem mindegyik fizetős.
2013. szept. 4. 15:31
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Mindennek ára van, így az én időmnek is...
2013. szept. 4. 15:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem, a másik fiú tényleg tetszik, szerintem én is neki de csak ritkán találkozunk, úgyhogy nem tudom lesz-e belőle bármi. Meg nem tudom van-e értelme lelki sérültként belemenni egy új kapcsolatba
2013. szept. 4. 15:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Bocsesz, én is lepontoztalak..
2013. szept. 4. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
te pszichológus, ha tudsz hasznos tanácsot adni a kérdezőnek, akkor írd le ide. Erre való ez az oldal. Itt nem fizetős ügyfeleket meg pácienseket gyűjtünk, ha azt akarsz, akkor adj fel egy hirdetést.
2013. szept. 4. 15:53
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Privátban segítettem volna ingyen is, de mivel húzta a száját, nem erőlködöm. Ide nem írok le szakmai dolgokat, hülye leszek, hogy amit sok éven keresztül tanultam azt nektek ingyen közkincsé tegyem.
2013. szept. 4. 15:57
 17/21 anonim ***** válasza:
A tanácsadás egyébként nem arról szól, hogy kipattintunk a fejünkből mindenféle nagy igazságot, hanem kérdezgetjük a pácienst, addig amíg sikerül pontosítani, hogy mi a konkrét problémája.
2013. szept. 4. 15:58
 18/21 Nem mondod :D ***** válasza:
Szerintem te nem pszichológus vagy, hanem épp egy pszichológus páciense:)) Ha már csak azt vesszük, hogy még írni sem tudsz helyesen, akkor már elástad magad. Amúgy meg, kedves 31 százalékos válaszoló, a pszichológusok nem beszélnek(jelen esetben írnak) így az emberekkel. Ha valami csoda folytán, mégis rendelkeznél egy diplomával, azt nagy valószínűséggel a szüleid vették meg neked. Ha flegmázni akarsz, menj és állj szembe a tükörrel és ott csináld:)
2013. szept. 4. 16:10
 19/21 A kérdező kommentje:
egyébként meg tönkretetted a kérdésemet, mindenki veled foglalkozik, ahelyett, hogy nekem válaszolna
2013. szept. 4. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
A kérdésed ál-kérdés volt, nem segítségre volt szükséged, hiszen azt elutasítottad. A "nem mondom meg..." akárki további válogatott ostobaságaira pedig a továbbiakban nem áll módomban válaszolni.
2013. szept. 4. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!