Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai párkapcsolatban mekkora hátrányt jelenthet, ha korábban jártam már pszichológushoz?
Mi miatt jártál? -> ezt kellene elmondanod nekik őszintén, aki akkor is kinevet téged, az lós*€rt se ér, már ne haragudj.
Én meg felső tagozatba jártam, apa-lánya kapcsolat, meg szervi baj nélküli migrén miatt.
Mégis van párom.
20L
Nekem például elmondta a barátom már a legelején 2. randin asszem, és cifrábbat is mondott. Megijedtem, de gond nem volt, mert nem most volt gondja. Mégis összejöttünk.
20L
Jól mondta Anas, ne ezzel kezdd! :)
Ettől függetlenül engem nem zavarna, sőt, ha örülnék neki, hogy sikerült megoldani a problémát. Legalább te tettél valamit annak érdekében, hogy jobb legyen, és nem szégyelltél segítséget kérni. Ez becsülendő.
először lássa a hátrányaim többségét,ha ezeket elfogadta akkor érdemes rá hogy a jót is meglássa.
(A nők szokták tesztelni a férfit,nekik nem mondjátok hogy előbb adja oda magát majd utána nézzen a dolgok mögé?)
Ez pont az általánosan elfogadott ellentettje,mégsem olyan nagy hülyeség!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!