Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy párkapcsolatban a hullámvö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban a hullámvölgy ha ennyire "mély", az már baj?

Figyelt kérdés

Nyilván vannak hullámvölgyek egy párkapcsolatban. Legalábbis gondolom. 1-2 hete már nem érzem, hogy minden jó lenne, utóbbi 1-2 napban örültem, hogy másokkal vagyok, ma pedig már azt is rossz volt kimondani, hogy "én is", mikor azt mondta, szeretlek..

Ilyenek vannak egy normális kapcsolatban, vagy ez nem okés így?

21F

2013. máj. 25. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem okés.

Hullámvölgyek persze vannak, de még mikor nem is vagy szívesen a pároddal, akkor is érzed magadban, hogy szereted és ragaszkodsz hozzá, csak éppen egy kis "magányra" van szükséged. De ha már az is nehezedre esik, hogy annyit mondj: én is. Az már gáz. Ez már nagyon a kapcsolat végét jelzi...

2013. máj. 25. 15:08
 2/6 ManderleyRe ***** válasza:
Néha nekünk is volt olyan, hogy ennyire széthúztunk, de azért mindig szükségem volt rá, és neki is rám. Néha volt, hogy haragudtam vagy fájt valami, és nehéz volt kimondani, hogy szerettem. Előfordul, bár neked kell érezned, hogy egyáltalán szereted-e még... Lehet, hogy átmeneti...
2013. máj. 25. 15:10
 3/6 ManderleyRe ***** válasza:
*szeretem
2013. máj. 25. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:

hát én több évet töltöttem pátkapcsolatban, de ez túl megy egy határon,

menjél el a szabadba egyedül, kapcsolj ki, ( teljes külvilág, telefon is ) majd gondolkozzál el, utána magadtól rá fogsz jönni, egy biztos és már tudod, hogy nem vagy szerelmes, sőt szeretnél tőle elszakadni, bár lehet ezt csak én látom innen, de valahol erre van az igazság

szóval döntsél, ahhoz mérten cselekedj N

2013. máj. 25. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet, hogy átmeneti, de lehet, hogy elmúlt a szerelem.

Ezt onnan tudod eldönteni, hogy egy kis távol töltött idő után milyen érzés jön elő belőled.Ha akkor már nagyon fog hiányozni, és vágysz a társaságára, akkor szereted. Ha viszont tetszik neked a helyzet, hogy nem találkozol vele, akkor érdemes elgondolkodni a folytatáson, mert így nem jó a lánynak sem.

2013. máj. 25. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:

És hogyan lehetne megmondani, hogy egy picit egyedül akarok lenni, de essen neki túlzottan rosszul? Nem szakítani, csak hogy akkor most ne keressen, mert azt akarom, hogy hiányozzon.

Ha hív, csak zavar.

Elég önzőnek hangzik, tudom, de most ebben az egyben látom a rációt arra, hogy helyre álljanak bennem a dolgok.

2013. máj. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!