Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ilyen sok fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok fiatal fehér lány, aki hagyja, hogy egy néger felcsinálja és ott hagyja legalább 3 sötét gyerekkel? Tényleg ennyire ez kell nektek lányok, miért nem jó nektek a fehér fiú/férfi?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 00:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
mert biztos, hogy minden néger olyan ugye....
2013. szept. 4. 01:55
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Én akiket látok fekete pasikkal, azok gyerekszületés után is együtt maradtak :D. Meg egyébként is, nem kéne úgy tenni, mintha a fehér férfiak olyan tökéletesek és becsületesek lennének. Hány kérdés van kiírva csak itt, gyakorin, arról, hogy teherbe estem (védekezés mellett vagy megszakításos védekezéssel vagy úgy, hogy egyikünk sem védekezett, és nem is volt róla szó, hogy vmelyikünk védekezne), a pasim meg elhúzott a fenébe, mert nem akarja???... meg hogy terhes vagyok/2hójapos kicsivel vagyok itthon, a férjem meg megcsalt? Azok is nyilván minden négerek, gondolom -.-.

Egyébként meg miért járnak színesbőrűekkel? Egyszerűen az jön be nekik, mert egzotikus meg különleges, ennyi.

2013. szept. 4. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Hol laksz te Szomáliában?
2013. szept. 27. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
Ugyan már,kinek kell a nigga pasi? :P De azért örülök hogy a többi nőnek a feketék kellenek legalább nekem megmaradnak a helyes fehér pasik :D
2013. dec. 1. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!