Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy nem akar eljegyezni a baratom 4,5 ev utan?
En 23,ö 24 eves.mar kezdetek ota egyutt epitjuk az eletunket,2,5eve kulfoldon dolgozunk,kozos autonk van 3eve egyutt lakunk es jol kijovunk.jovore kozos lakast szeretnenk venni,,tehat eleg komoly!szerinte tul korai!?lehet nem is akar igazan?
Tudja,hogy ez nagyon fontos nekem, mert "csak ugy" nem akarom ezt tovabb csinalni,ha lehet hogy par ev mulva azt mondja "bocs,meg sem akarok veled maradni" es akkor annyi az egesznek.ez csak egy kis "biztositek" lenne. :-)
Mar gondolkodom,hogy elhagyom.talan nem o az igazi. :-(
Kérlek most hagyd el. Ne törödj a közös értékékkel, inkább hagyd veszni ezeket, a békés elválás többet ér.
Remélem segítettem a barátodnak. :-)
Sziasztok!koszi az erdemleges valaszokat.
Segitseget kertem nem bunkozast,de hat a jo magyar mentalitas megint megmutatkozott.;-) oszintenek lenni nem csak ilyen stilusban lehet!
Nem akarok se gyereket,se hazassagot meg!ezt o is tudja.majd olyan 4-5 ev mulva tervezem.tehat nem a papir miatt.
Nem az autora fel kellene eljegyeznie -ami egyebkent nem az ove,amit elfelezett velem.en is ugyanugy megdolgoztam erte es kozosen vettuk--hanem szerelembol es tiszteletbol.azert mert tenyleg joban-rosszban kitartunk egymas mellett.
Ha tudja milyen fontos ez nekem akkor miert ne?en probalok a kedveben jarni.
Koztudott,hogy egy nonek nem eleg ha elmondjak "szeretlek".ki is kell
Mutatni.a gyuru erzelmi erteke erdekel,hogy kimutassa tenyleg engem akar NEM a gyuru erteke!
Sajnos bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben amire van okom boven.nem a volt pasijaim miatt mielott arra gondolnatok.Ez az en hibam , tudom!
Na jo,en se gondoltam komolyan ,hogy elhagyom.az csak egy hiszti volt. :-)
De akkor is.olyan jo lenne.... :-)
Örülök, hogy ezt írtad. Ez eléggé pozitív. Mindenesetre eléggé széles azon okok köre amiért eddig nem kérte meg a kezed. Nem kell rosszra gondolni, valószínűleg technikai okai vannak. Esetleg nem gondolkozott el még ezen. Ha tényleg fontos neked a házasság, akkor nincs mese le kell ülni vele megbeszélni.
Sok sikert
Hát nézd, ha neked fontos a házasság, de ő hajlandóságot se mutat erre, akkor megvan a válasz. Lépned kell, mert nem ő az igazi. Tudod a társaddal ugyanazt kell akarnotok.
És ne mondja nekem senki, hogy 4 és fél év korai, mert ez kamu! Ha csak nem 13 évesen jöttetek össze, mert akkor igen, az.
Mi a férjemmel másfél év együttlét után házasodtunk össze. 4 és fél év nagyon sok idő....
Főleg, ha gyereket akarsz, de pl csak házasságba akarnád szülni, akkor sosem szülsz mert nem hajlandó elvenni?
még fiatal vagy, van időd. de mérlegelned kell, hogy mennyire fontos az a gyűrű. Bár nem biztosíték:)
Szerintem ha még nem kérte meg a kezed akkor nem valószínű, hogy tervezi. Minek is? Megvan a nője, a rendszeres szex, takarítanak , főznek rá , akkor meg minek kötelezze el magát, ha nem muszáj..?
ismerősöm is 5 és fél évig várt, de a barátja csak a kifogásokkal jött, és még az összeköltözésig se jutottak....a pasi megcsalta, szakítottak. fiatalabb éveinek annyi, és 28 évesen mindent kezdhet előröl...párkapcsolatot találni, együtt járni, megismerni.....stb...
gondold át. beszéld meg vele, és döntsd el.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!