Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 év korkülönbség szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év korkülönbség szerintetek sok? (15L 27F)

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 13:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem, de nálatok igen.
2013. szept. 3. 15:58
 22/25 anonim ***** válasza:

Az én osztálytársam 17 éves és 31 éves barátja van. És már eléggé régóta. És nagyon jól megvannak, nagyon szerelmesek egymásba. Szóval vannak kivételek.

Úgy első hallásra ijesztő ekkora korkülönbség, de ha te vagy a lány akkor nem árt ha óvatosabb vagy, ha pedig te vagy a fiú akkor tényleg csak akkor legyél vele ha komolyan gondolod.

Úgy alapjába véve sok. Főleg a lány miatt. DE a szerelemben nincs lehetetlen :) szóval a személyektől függ.

2013. szept. 3. 16:16
 23/25 anonim ***** válasza:
17-31...jó ég..
2013. szept. 3. 16:24
 24/25 anonim ***** válasza:

ha 18-20 éves lennél LEGALÁBB, akkor nem lenne gáz

de így hagyd a dolgot és komolyan hallgass ránk, mert nem véletlenül mondjuk! nem fogsz jól járni, ha leállsz vele...

keress most még a te korosztályodban, de leginkább 15 éves létedre még ott sem... várj két évet, aztán pasizhatsz, addig is tanulj, ha nem akarsz 2 törvénytelen gyerekkel a tesco pénztáránál gürizni felnőtt korodban nap, mint nap

2013. szept. 3. 17:22
 25/25 anonim ***** válasza:

én 20 vagyok a barátom 27, szerintem ez a korkülönbség még elfogadható.

el nem tudnám képzelni, hogy a 27éves párom egy 15éves lánnyal jöjjön össze. szerintem ez már sok.

2013. szept. 3. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!