Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség szerintetek sok? (15L 27F)
igen sok
te meg 1 naiv tini vagy, a pasi meg szanalmas
2013. szept. 3. 13:58
Ha elképzelem a hasonló korú páromat egy átlagos, mai 15 évessel... :D Minimum röhögőgörcs, de az még a jobbik eset.
Mindegy, a te dolgod, nem lennék a szüleid helyében mindenesetre.
2013. szept. 3. 13:59
De durva. Én 18 éves létemre már egy 16-17 évessel se kezdenék. Az ilyeneken annyira elcsodálkozom.
2013. szept. 3. 14:05
Azért gondolkodj, h 15 évesen te mit tudsz neki adni..Ő már 27 éves és független. Oké, h pl. a szexet azt megoldjátok, de egy ennyi idős FÉRFI igényli az együtt alvásokat, kirándulgatásokat ide-oda és gondolod, h neked ezt a szüleid megengedik ennyi idősen? Hát kétlem... A srác max a szex miatt lenne veled, mert naív vagy, aztán ha megun otthagy!
2013. szept. 3. 14:07
Sok. egy 15 éves lány még gyerek, mit kezd vele egy 27 éves felnőtt férfi? A kérdés természetesen költői...
2013. szept. 3. 14:16
Egy egészséges FÉRFI szerintem nővel alakít ki kapcsolatot ennyi idősen. Ha ez nem megy neki és csak kamaszlányoknál van sikere, akkor már baj van..Ennyi idősen nagyon sok ez a korkülönbség és nem is értem, hogy miként mehet bele egy felnőtt ember olyan kapcsolatba, ahol bujkálni kell a lány szülei elől.
2013. szept. 3. 14:18
Vajon a srác gondolta volna 12 évesen,hogy épp megszületik a barátnője?
2013. szept. 3. 14:20
Cult, ez most tetszett. :D
De egyébként tényleg furcsa. Ez olyan mintha én elmennék 18 éves fejjel az általános iskola alsó tagozatába barátnőre vadászni. Jó nyilván nem ugyan az a kettő, de nem tudom megérteni, hogy mit akarhat egy 27 éves férfi egy gyerektől.
2013. szept. 3. 14:24
Jah, Cult, szerezz 6 éves barátnőt :D De jah, jogos.
Igazából ha titkolod a szüleid előtt, abból sok jó nem lesz, mert titkolni kell a találkozókat stb.
Nyilván neked jól esik, hogy 27 évesen dolgozik és tud rád költeni, de Te nem sok mindent tudsz cserébe adni (illetve szexet, de azon túl nem nagyon).
Hidd el, megdug párszor, és vége lesz, vagy amint talál kicsit idősebbet :)
2013. szept. 3. 14:39
Tegyuk fel, hogy ez egy kiveteles, ritka him. Nem csak a szexre hajt, tenyleg szeret es komolyan veszi a kapcsolatotokat. Ennek ellenere 27evesen mar tenyleg igenyli azt, hogy pl nala aludj, elmenyjetek kettesben egy hetvegere valahova es ilyenek. Ha meg a talalkozast is titkolni kell akkor ezeket semmikepp sem tudod megoldani, az anyagi reszet meg plane nem. A masik dolog, hogy teljesen masekpp gondolkozik egy 27eves mint egy 15...a barataival mirol beszelgetnel majd? Mert ugye egy kapcsolathoz ez is hozzatartozik es gondolj bele, hogy esetleg el akarnak menni valahova ahova teged meg be sem engednek. Ciki lenne, neked is de neki meg vegkepp. Szerintem hagyjatok, ennek nem lesz nagy jovoje.
2013. szept. 3. 14:56
Kapcsolódó kérdések: