Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott egy sokkal rosszabbért. Ennek meg mi baja van?
Bocsi, hogy elmondom a véleményem, de nekem a következő jön le:
Öntelt vagy, felszínes, másokat lenéző, önimádó, csak magával törődő. Szerintem a barátnőd talált olyat, aki valóban figyelt rá.
Meg képne kérdezni őt is ezekről, hogy mennyire figyeltél rá!
Az a gyanúm, hogy csak te érzed így a dolgokat.
Az, hogy heti 3 szor edzesz, kocsid van, nyaralni mehetsz minden évben külföldre, a belső értékeidről nem sokat árul el. Vagy is az elárul sokmindent, hogy így fényezed magad, és ahogy a másikat ócsárolod.
Akit meg lehet hatni jóképűséggel és jó dugással, annak elég erős érv a pénz és a kigyúrtság is. Mindegyik felsíznes dolog.
Nekem az a tippem, hogy a kérdező barátnője megérezte milyen egy nem önimádó, normális pasi, és egyből elcsábult.
Ha a kérdező exe egy felszínes liba, akkor talán meghatotta a másik pasi jóképűsége és jó dugása, de ha ilyen szinten áll, hamarosan újabb, még jóképűbb, és jobban dugó férfi után néz.
Ha normális, és eddig egy "jobb, mint egyedül" kapcsolatban élt, és most talált egy vele törődő pasit, akkor is ugyanúgy otthagyja, mint a sicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!