Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, már legalább 3szor megmondtam neki hogy soha többet nem beszélek vele. Miért bocsájtok meg mindig?
Mert emberből vagy, és reménykedsz benne, hátha megváltozott, és emberibb lett, mint volt. De van aki sosem változik, csak lejjebb lép egy szintet.
Fel a fejjel.
Sose értettem az olyan embereket mint te, kérdező.
Én csak körbe nézek magam körül, naponta találkozok vagy a rossebb tudja mennyi emberrel, valamelyikkel ilyen a viszonyom, valamelyikkel olyan, de ha bárki is zavarna, vagy olyan helyzetbe hozna, és nem lennék rászorulva hogy találkozzak vele minden egyes nap, akkor most őszintén.
Telefonszám kitöröl, facebookról letilt, mehetsz másik metróval, satöbbi, az ugyanúgy csak egy ember mint te, nem kell szánnod, nem kötelező a szimpátiát erőltetni senkivel szembe se, meg főleg nem kötelező mindenkivel jóba lenni... ha TUDOD, hogy nem lenne semmi jó abból hogy találkozzatok, akkor szívd fel magad, vegyél egy mély levegőt, határozd el hogy mit akarsz, és csak csináld amit kell. Az életed úgyis megy amerre akar, új emberekkel mindig fogsz találkozni, jobbal is meg rosszabbal is, koncentrálj azokra, vagy akármi másra, ennyi.
Istenem rohadt kávé, bassszus nem tudom befogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!