Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy újabb "nő-fajta" pusztult ki? Vagy csak nem akadt a hálómba még?
Nagyon zavar, ha egy nő könnyen adja magát. Olyankor nem érzem, hogy férfi vagyok, semmi küzdés, semmi kihívás, egyszerűen SEMMI. Ilyenkor hatalmas űr, hiányérzet tátong bennem, mintha nézném a Gyűrűk urát és az lenne, hogy kiderülne nem is kell Mordorba elvinni a gyűrűt hanem elég ha Gimli rácsap egy kalapáccsal. :)
Már előfordult, hogy vonzó külsejű szimpatikus, szép, mosolygós lánnyal végül ezért nem lett párkapcsolatom. Számomra fontos a hosszú udvarlási időszak, apró lépések. És nem találom egy lányban sem.
A vágyam az, hogy az udvarlás során próbára tehessem képességeimet, megizzadjak a feladat súlya alatt, végül elnyerjem méltó jutalmamat.
Ilyet én is tudok. Gyors válasz generátor :DD
Ha meg arról írtam volna ki kérdést, hogy zavar, hogy sok nő nehezen adja magát, akkor meg azon okoskodnál, hogy bezzeg ha a viktoriánus Angliában éltem volna akkor megtanultam volna mi az igazi udvarlás és tisztelet. De törődjek bele, nem lehet csak úgy tárgyként elvenni a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!