Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék valakit, akivel együtt alszom, együtt lógunk néha, és ott van nekem, de nem akarok párkapcsolatot. Ez mégis hogy oldható meg?
Nem akarok párkapcsolatot,mert a hobbimból kifolyólag mostanában rengeteg pasit ismerek meg,és jó érzés flörtölgetni velük,ismerkedni,ilyesmi. Mivel hűséges típus vagyok,nem tudnám ezt megtenni ha lenne párom...és valószínűleg őt is zavarná,h ennyi pasi vesz körül és folyton új pasikkal ismerkedek. Viszont nagyon hiányzik,hogy éjjel átöleljen valaki,együtt aludjak vkivel,hiányzik h csókolhassak valakit,néha együtt lógjunk,legyen egy támaszom. Most van is egy srác,akivel találkozgatunk,ő tökéletes lenne,őt lefoglalja a saját hobbija,az az élete,és úgy érzem ő sem akar igazán párkapcsolatot.
19/L
Igen, értelek, hogy nem szexpartnert szeretnél, csak amit szeretnél, nem fog működni, egyikőtök sérülni fog, vagy nem figyel rád eléggé, hogy ne zúgjon beléd.
Nem tudom, milyen hobbid van ehhez, ahol fontos a flörtölés, de gondold át, hogy mi a fontosabb. (a flörtölés, vagy, hogy legyen veled valaki, nem a hobbid kell feladni).
Megint más kérdés, hogy mit értesz flört alatt. Amíg csak beszélgetsz, és szívesen veszed a bókokat, találhatsz olyan párt is, akinek ez belefér, és nem lesz féltékeny.
Mert nem áll rá készen stb,ilyenekkel jött. Szerintem meg szimplán csak nem szerelmes. Mert ha meg lenne azaz érzés,akkor kizárt,hogy ne akarná.
De azért persze jó,hogy van mellette valaki akit ha kell elővesz,ha éppen nem kell,akkor meg hanyagolja kicsit.
Elveszíteni se akart,(ezért kellett ez a jajj nem állok még készen stb szöveg.) de nem is kellettem igazán.
Hát mindegy,hül.e voltam,belementem,tanulság volt.
Többet ilyet az életbe nem csinálok.
Veletek mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!