Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele akarok lenni. Mit tegyek hogy többet legyünk együtt?
Figyelt kérdés
A barátommal már hetek óta nem találkoztunk (2-3 hete), mert fontos, halaszthatatlan dolga van vagy éppen dolgozik. Ez szerintetek jó? Többet akarok vele lenni, de nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani. Vége legyen? De én azt nem akarom, azt hogy ő mit gondol erről, még azt se tudom, mert még facebook-on, se telefonon nem beszélünk, mert nem is tudnánk.2013. ápr. 28. 17:32
1/2 anonim válasza:
így sehogy ,pláne hogy ő nem partner ebben
2/2 anonim válasza:
Miért nem beszéltek mondjuk telefonon?Annyira nem lehet halaszthatatlan dolga,hogy hetekig ne érjen rá, ezt ne mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!