Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alázott már meg titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alázott már meg titeket a párotok mások előtt?

Figyelt kérdés

Ha igen,hogy történt az eset?

Megbocsájtottatok neki?

2013. szept. 1. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Soha sem. Ha mégis megtörténne, mélységesen csalódnék benne, és nem gondolom, hogy a kapcsolatunknak sok jövője lenne. Számomra alap a kölcsönös tisztelet, elfogadhatatlan, hogy megalázzon, különösen is mások előtt.
2013. szept. 1. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt probalna meg. Rogton repulne. Egyebkent nem alazott meg,es en sem ot.
2013. szept. 1. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt hozzá szerencsém. Még kamaszként elnéztem az illetőnek, mert egy szerencsétlen komplexusos idióta volt, magának többet ártott vele mint nekem.
2013. szept. 1. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
igen. sokszor. és gyakran a viselkedésével már random, akármit csinált, az idegeimre ment. mások előtt lealacsonyító dolgokat mondott rólam/nekem. sajnos mindig megbocsájtottam/megbocsájtok.
2013. szept. 1. 21:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Sztori!

Ismerősökkel közösen nyársalunk,téma az okos telefonok,meg hogy milyen csúcs szuper telefonok vannak mostanság.

Erre megszólalok,hogy nekem nagyon tetszenek ezek a telefonok,elfogadnék egyet!

Párom: "Neked minek okos telefon?Arra amire használnod kell,sms,hívás,arra jó a régi is!Az okos telefonokat nem nőknek találták ki?Ugyan mit kezdenél vele?"

kb 10-en hallották csak...

2013. szept. 1. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen beszólásokra vagy szarni kell (úgy hogy ne az jöjjön le mindenkinek h égsz), vagy valami hasonló kaliberűt reagálni rá. Mindenesetre ha velem a barátnőm bunkózna rendszeresen, valószínűleg közölném vele, hogy arra van az ajtó. Erre a konkrét szövegre annyit mondtam volna egyébként, hogy "drágám, kicsit tedd félre a kisebbségi érzésedet, majd otthon megbeszéljük". :D Hidd el, erre semmit se tudott volna reagálni. :D
2013. szept. 1. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!