Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy irjátok be a barátnőtöket a telefonotokba?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Ugy irt be a telefonjába hogy pl.Kata Szeged...mi a véleményetek erről? Nem fura kicsit?2009. nov. 1. 12:32
21/29 anonim válasza:
A "Cicám(L)" meg mondhatni egyedi :D:D:D:D És cseppet sem fröcsköl belőle a nyál...
22/29 anonim válasza:
Miért kell mindenáron becézni a másikat? Anélkül már nem is kapcsolat a kapcsolat? Én pl. úgy szeretem, ha a nevemen szólítanak, eredetben, azt is becézés nélkül.
Mondjuk a városnév a név mögött már zavaró lenne :S
23/29 anonim válasza:
jajistenem...nem mindegy h hogy ir be a telojába? mondjuk a szegedet furcsálom én is...de szerintem mondd meg neki h ez bánt téged. én is neten ismerkedtemmeg a kedvesemmel. előszőr a nicnevem volt. majd egyszer csak látom hogy átirt Nyuszi ra:) szoval...ha magátol nem..segits neki. néha apasiknak egy jo kis "seggberugás "kell :-D
24/29 anonim válasza:
Hát ebből kb az jön le,h annyi csaja van,h már a városnév is kell hozzá,h eszébe jusson,ki a fene vagy te :D
25/29 anonim válasza:
Hát még egy fórumon ismerkedtünk meg és a nicknevem is maradt neki,de amúgy a keresztnevemen szólít.Nekem is csak a keresztneve van beírva. Nekem marhára nem számít ha amúgy minden rendben.
26/29 A kérdező kommentje:
Hát köszike a sok választ...nekem is fura az a városnév. De hát azt mondja szeret, és én megbizom benne. Majd ha egy idő után is igy leszek beirva akkor majd felhozom a dolgot...
2009. nov. 1. 17:58
27/29 anonim válasza:
Én a barátnőmet úgy írtam be, hogy "saját7" mivel én adtam neki telót, és az a 7-es sim kártyám. /olcsóbb telefonálni, ha több kártyám van, mindegyiken más napszakban van kedvezmény, fő számom egy van, de mindig másikról hívok/
28/29 anonim válasza:
akik szerint baj van abban a kapcsolatban ahol a kerestneveket irjak ki valami aberalt becezes helyett, azoknak uzenem hogy huzzanak az oviba vissza
29/29 anonim válasza:
hát mi 3hónapja vagyunk együtt és nekem úgy van benn, hogy édesem:) én neki meg úgy hogy cicám...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!