Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti hogy irjátok be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hogy irjátok be a barátnőtöket a telefonotokba?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Ugy irt be a telefonjába hogy pl.Kata Szeged...mi a véleményetek erről? Nem fura kicsit?
2009. nov. 1. 12:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Cica...
2009. nov. 1. 13:24
 12/29 anonim válasza:
Háát, én 5 éve vagyok együtt a barátommal és engem még egyszer sem írt be a telefonjába. :( 19/L
2009. nov. 1. 13:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Barátom édesem-nek írt be..
2009. nov. 1. 13:41
 14/29 anonim ***** válasza:
23%

Hát ne haragudjatok,de könyörgöm.... fél éve vagytok együtt és nicnév van beirva? enyhén is gáz....

minimum hogy valami a becézgetésekből.... Én a jelenlegi páromnél 3 hónapig ugy voltam beirva hogy Lez. De nálam már átvolt irva Cicám(L)-ra. Aztán látom hogy még mindig nem változtatta meg 4. honapnál se....akkor ugy az orra elé tettem az én telefonomat hogy hogyan van nekem beirva,és szó nélkül átirta Bogyóm-ra .... azért ne haragudjatok,de ha nicnév van beirva meg rendes név ott sztem kicsit gáz van.... föleg fél év után... mi most 8 hónapja vagyunk együttt,és mikor ugymond rászoltam hogy nem tetszik ahogy bevagyok irva a telójába, teljes mértékbe igazat adott nekem..... sztem jobban a körmére kéne néznetek a pasitoknak....

2009. nov. 1. 13:42
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Hát sztem elég ciki h ugy vagy neki beirva..mintha valami idegen lennél vagy én nem tudom:S Én a kapcsolatunk elejétöl ugy vagyok a telójában hogy Angyalkám!!! hát nem sokkal szebb??!!!És már 2éve és 8hónapja együtt vagyunk!
2009. nov. 1. 14:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A barátom a becenevemet írta be.
2009. nov. 1. 14:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges ez a Kata Szeged..

- Nálunk, először Henikének írt be a telefonjába, aztán mellé biggyesztett egy ilyet. (L)

Nekem Cicámnak volt beírva, de mikor megláttam a telefonját, fogtam és átírtam én is Tomikára.. :)

Na hát akkor jött a siránkozás, hogy miért írtam át?! miért vagyok ilyen ..? stb.

2009. nov. 1. 14:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
nálunk Meli meg Csabi van, én nem tudom elképzelni, hogy úgy írjam be a telómba, hogy Édesem vagy akármi. persze szeretem, imádom, de akkor is. Lehet bennem van a hiba...
2009. nov. 1. 14:49
 19/29 anonim ***** válasza:

én "Édesem"-ként szerepelek,nekem ő "Édes"-ként,bár gyorshivó miatt ez enm látszik sose

mikor megimserkedtünk,akkorse egy keresztnevet irt be,hanem már akkoris valami becézést (már nem emlékszem mit)

ki is b@sztam volna ha beir ilyet h kata szeged,...

2009. nov. 1. 15:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem AAAnév vel volt beírva. Így első helyen volt :-) sajnos csak volt:(
2009. nov. 1. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!