Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy irjátok be a barátnőtöket a telefonotokba?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást. Ugy irt be a telefonjába hogy pl.Kata Szeged...mi a véleményetek erről? Nem fura kicsit?2009. nov. 1. 12:32
1/29 anonim válasza:
Én lány vagyok, sorry. Neten ismerkedtünk meg egy társkereső oldalon, és az én telómba a nicknevén van beírva, és úgy tudom, hogy én is így vagyok az övében :) Nem találom furának. (Egyébként fél éve vagyunk együtt)
2/29 anonim válasza:
Érdekes...
nekem féléve ugyvan bnnöm benne hogy Nory<3
igaz h félévvel ezelött szakitottunk és most ujra összejöttünk, de azota igy van.
4/29 anonim válasza:
ugyanúgy mint mindenki mást,a saját keresztnevét és vezetéknevét írom be.
5/29 anonim válasza:
Én ffi vok, és ugy van beleirva, hogy punci....
6/29 anonim válasza:
hát azért az kicsit gáz,ha utána van írva városnév is.. olyan mintha minden városban lenne egy csaja vagy mi ?? :O
nekem amúgy úgy van beírva,hogy édes
16/L
7/29 anonim válasza:
Én lány vagyok, és az van beírva, hogy Kicsifütyi....
8/29 anonim válasza:
hát igen ez fura...olyan, mintha lenne egy Kata-pécs, kata-szeged és kata-debrecen is.....
9/29 anonim válasza:
Nekem úgy van beírva hogy Enyém.
10/29 anonim válasza:
Nekem úgy, hogy "F*sztarisznya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!