Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem forditva kene ennek lennie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem forditva kene ennek lennie?

Figyelt kérdés
mar lassan ket eve vagyok egyutt tavkapcsolati kapcsolatban a fiummal,megvagyunk 4 napot voltunk osszesen egyutt...a srac elejen nagyon szereny volt,most mar nem annyira az,lehet vele beszelni a szexrol...de a baj az,hogy csak az en fejemben jar ez a dolog.o nem nagyon szeretne meg megtenni,mert fel ettol meg attol...en viszont mar keszen erzem magam ra,es nem felek,mert szeretem,es tudom hogy hogy lehet elkerulni a bajokat ami egy kozosules alatt erhetne...most nemsokara ujra talalkozhatnank 1 ev utan,es nem tudom,hogy ha ott lenne az alkalom es o is szeretne megtegyuk-e?a fiu 19 eves en 15.
2008. júl. 1. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
15 évesen nem fiatal egy lány a sexhez? Mert én úgy gondolom. Szerintem.
2008. júl. 2. 09:29
 12/12 A kérdező kommentje:
vovovovovooooooooooooo.... hááát köszönöm kedves a nem kedves válaszaitokat,igen tudom hogy még kicsi vagyok,s hogy ő meg 19 éves hogy fiatal a kapcsolatunk nem is ismerjuk eleggé egymást...... de nem tudom...nem siettetem,semmi ilyemi,csak mar a tököm kivan az örökké várással,amugy meg nem az zavar a legjobban hogy miért nem akarja...hanem hogy miért én vagyok az aki megtenné?nem hinném hogy lenne más valakilye,de nem is mondom hogy nincs..lehet szakitani fogok vele.a szex meg levan szarva,majd pár év mulva egy közelebb fiuval ...:D
2008. júl. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!