Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem forditva kene ennek lennie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem forditva kene ennek lennie?

Figyelt kérdés
mar lassan ket eve vagyok egyutt tavkapcsolati kapcsolatban a fiummal,megvagyunk 4 napot voltunk osszesen egyutt...a srac elejen nagyon szereny volt,most mar nem annyira az,lehet vele beszelni a szexrol...de a baj az,hogy csak az en fejemben jar ez a dolog.o nem nagyon szeretne meg megtenni,mert fel ettol meg attol...en viszont mar keszen erzem magam ra,es nem felek,mert szeretem,es tudom hogy hogy lehet elkerulni a bajokat ami egy kozosules alatt erhetne...most nemsokara ujra talalkozhatnank 1 ev utan,es nem tudom,hogy ha ott lenne az alkalom es o is szeretne megtegyuk-e?a fiu 19 eves en 15.
2008. júl. 1. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"mert fel ettol meg attol..."

Konkrétan mitől fél ?

2008. júl. 1. 19:54
 2/12 A kérdező kommentje:
gyerek,szulok....
2008. júl. 1. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy túl fiatalnak tart még téged a szexhez és azért nem akar semmit?
2008. júl. 1. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. A gyerektől még szép, h fél. Esetleg szűz? Lehet, h ügyetlen és azért fél a nem kívánt terhességtől... A szülőket lelehet zsírozni, ha látják rajtatok (főleg a te szüleid) h ő foglalkozik veled és nem csak egy eszköz vagy neki... ÜLj le vele dumcsizni
2008. júl. 1. 20:11
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Hát én nem szívesen húznám meg a 15 éves barátnőmet, bár 19 évesen nem is lenne. Ez probléma.
2008. júl. 1. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel, hogy ennyire tervezgetitek, szerintem csak frusztrálja a téma. Nem kell ezt tervezni. Ha lesz lehetőség, jön az spontán is, ha meg nem lesz, akkor fölösleges volt tervezni. Mindenki fél egy kicsit az első előtt, de nem kell ezt ennyire túllihegni. Majd meglátjátok, mi lesz, addig meg ne idegesítsétek egymást vele. :)
2008. júl. 1. 22:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene fordítva lennie, inkább neked IS felelősségteljesebben kellene gondolkodnod erről.

Távkapcsolatban, ennyi idősen, (ne haragudj a kifejezésért) csacsiság lenne lefeküdnötök egymással. A találkozásotok meg ne ettől függjön! Találkozzatok, beszélgessetek, sétáljatok... szóval ismerjétek meg egymást személyesen is alaposabban.

Te miért siettetnéd ezt az eseményt?

2008. júl. 1. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Írod,hogy ez távkapcsolat,meg hogy még kevés időt töltöttek el együtt.Előbb ismerjétek meg jobban egymást,beszélgessetek,csináljatok progikat stb.Úgy tűnik,hogy ő még nem akarja.Nem értem,miért "eröltetted" ennyire ezt a szex dolgot.Ezzel csak jobban elijeszted.Ha majd eljön az ideje,akkor úgyis megtörténik,ha meg nem,akkor meg kár lett volna eröltetni...Semmit sem kell elkapkodni.
2008. júl. 2. 00:26
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

4 napot voltatok együtt, 1 évig nem is látod.

Inkább ezen gondolkozz el, van ennek értelme? Most jól le lehet pontozni, de ennek akkor sincs értelme! Ez nem kapcsolat!

2008. júl. 2. 07:35
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

Ugyan úgy ahogy a lányoknál se szabad sürgetni a dolgot ugy a fiúknál sem!Tehát ha a srác nem akarja akkor nem lesz belőle semmi!És szerintem nem is kéne sürgetned!két az nagyon sok idő ráadásul 1 éve nem is találkoztatok....ismered egyáltalán azt a srácot akivel le akarsz feküdni....mert 4 tali után hát nem hiszem!

Ja és csakhogy tényleg tisztán láss arra nem gondoltál hogy esetleg azért nem akar veled lefeküdni mert míg te távkapcsolatban vagy vele addig neki esetleg van ott valakije a közelbe és talán még hűséges is akar lenni hozzá....mert valjuk be ez is fenn áll!Ugy ahogy ő nem tudja mit csinálsz a mindennapjaidba ugy te se tudod hogy ő mit csinál!Nem hiszem hogy egy 19 éves srác megelégedne egy távkapcsolattal főleg ha ott a közelbe akad más valaki is....

2008. júl. 2. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!