Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnődtől, amikor a korábbi vetélytársak számáráról érdeklődnél azt mondaná, hogy "csak 3 pasim volt. "?
"...de általában amikor szakítottunk mindig futószalagon szoptam és d.gtam 2 hónapig a diszkókban"
Szakítás után, mi abban a jó, ha egyből válogatás nélkül megd.gatják magukat a nők? Ez valami elégtételt vagy ego növelést szolgál náluk?
most miért?
szakítás után én is kefélek mindenféle jöttment nőket.
ők a fájdalom csillapítók,vagy a szabadság megünneplése,szakítási típus függvénye.
akkor meg?
egyébként meg a kérdésben szereplő ostobával nem kezdenék párkapcsolatot,de ez nem jelenti azt,hogy nem dugnám agyon a káma szutra összes pózában mondjuk.
Szeretetet keresnek, és fa.szt kapnak cserébe. Vagy fa.szt akarnak ténylegesen, és kapnak is minden mennyiségben. Később, mikor már jó nagy qrvát csináltak magukból, leállnak, és elkezdik játszani a jókislányt, és rendkívül sértőnek érzik, ha szexre mersz menni náluk. Így megy ez.
31F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!