Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felszínesedhet el ennyire az emberek igen nagy hányada?
Egy lány nem is olyan régen azt mondta, hogy virágot kapni meg adni olyan 18. századi... Csak ezzel annyi gond van, hogy nem ő az első akitől ezt hallom... De miért??????
Ha kedveskedek akkor is le vagyok b*szva, hogy ez olyan gáz... Ez most csak két példa ami nagyon zokon esett, pedig az egyetemen igyekszem válogatni a potenciális barátnő jelöltekből...
Igen én is így vagyok vele, igyekszem mindenkihez normálisan hozzáállni.
9-es: Értem mire gondolsz, ilyen eset is volt... Én főztem, takarítottam, mosogattam, mostam amikor nála voltam mert egyszerűen idegesített az, hogy egy káosz volt nála. Aranyos lány volt, csak ez így nekem sok volt...
Nevelés, média..
Szerintem pedig egy nagyon szép gesztus, ne add fel megtalálod azt a lányt, aki értékelni is fogja.
ui.: Szabolcsról meg ne is beszéljünk xD
Érdekes, én éppen azt találtam felszínesnek, amikor valaki virágot adott nekem - legalábbis ilyen sablonos vágott virágot. Sosem éreztem őszintének, csak egy kötelező lépésnek, "hogy na már járunk egy hónapja, akkor illene virágot adnom..."
Másrészt akkor már jobban kedvelem a cserepes virágot, mert az megmarad, a vágott pedig elhervad, és sajnálom kidobni ha olyantól kaptam aki fontos.
Viszont olyan gesztus kifejezetten megható lenne, ha valaki csak úgy leszakítana nekem séta közben egy kis vadvirágot és odaadná. Az nekem sokkal többet jelentene, mint egy csokor rózsa.
23L
14-es, pont így érzek én is. Amikor kaptam a szerelmemtől vágott virágot, nem éreztem örömöt (a hosszú válaszomban kifejtettem, miért), de amikor egy kis vadvirágot letépett nekem kirándulás közben, és olyan kis aranyosan odaadta - majdnem elolvadtam, azóta is itt van az asztalomon.
Meg én is jobban szeretem a virágokat élve, inkább ültetünk a kertbe :)
Mert nyálas és férfiatlan.
Ezt úgy hívják csod,tehát benyalsz a nőnek,és nem leszel kihívás,soha érted SOHA nem adunk virágot,nem engedjük,hogy bármibe beleszóljon,max ha kérdezzük.
Nem kérezkedünk el,csak közöljük,hogy megyünk el(bulizni,sörözni),nincs ilyen,hogy ,,asszony nem enged",mert ez aztán a lúzerség ne továbbja.
Keménynek kell lenni,az ,,asztalra csapni",ha kell rászólni,hogy fékezze magát,és a férfinak van az utolsó szava.
Ezeket jegyezd meg,hogy én mit fogok most kapni édes Istenem,jujjj most érzem a mínuszokat.
Tehát a lényeg mi férfiak vagyunk,nem szabad romantikusnak lenni,fújjjj nem is illik hozzánk,mert nem és kész.
Férfi aki kemény,erős,határozott,ambiciózus,lesz_rja mások véleményét csak azokéra ad akit érdemesnek gondol,nem sír,saját magát helyezi előtérbe nem a nőt-->ezt kérlek írd fel magadnak,soha isten ments,hogy a nő miatt rohanj várjon csak szépen,te egy elfoglalt ember vagy,érdemelje ki az időt ami rászánsz,érezze,hogy neked fontos dolgaid vannak és nem ő kakálta a spanyolviaszt.
Tehát mindig te állsz fel a randin,mondván dolgom van sietek,nem hívod mindig csak nagy ritkán,néha nem veszed fel a tellót,nem magyarázkodsz,nem nyűgözöd le,te vagy a férfi érdemeljen ki téged.
Jó nem bunkó taplón hanem határozottan,tehát nem bántjuk a csajt,félre ne értsd csak nem ő dönt ő csak reagál,de nem diktál.
Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!