Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felszínesedhet el ennyire az emberek igen nagy hányada?
Egy lány nem is olyan régen azt mondta, hogy virágot kapni meg adni olyan 18. századi... Csak ezzel annyi gond van, hogy nem ő az első akitől ezt hallom... De miért??????
Ha kedveskedek akkor is le vagyok b*szva, hogy ez olyan gáz... Ez most csak két példa ami nagyon zokon esett, pedig az egyetemen igyekszem válogatni a potenciális barátnő jelöltekből...
Szerintem hülye volt az a csaj...
L
szerintem aranyos gesztus
sok lány örülne neki, rosszakat fogtál ki
Virágot kapni én sem szeretek, de nem vagyok felszínes :)
Szerintem az is gond lehet valahol, hogy sok lány már eleve kiskorától kezdve össze van zavarodva a nemi szerepét illetően, mert össze-vissza hall mindent, közben a szülők viselkedése is zavaros stb. stb., és egyszerűen nem tudják jól kezelni az ilyen szituációkat, mint amikor pl. egy fiú kedvesen udvarol.
Példa, hogy mire gondolok (saját kis kori emlékek):
- legyek csendes, ne rohangáljak, ne piszkoljam össze magam - így nőies
- csináljak meg mindent a fiú testvérem helyett, mert az a dolgom
- muszáj szoknyát hordanom, mert lány vagyok
- csak nekem kell mosogatnom és főznöm, mert lány vagyok
- emellett anya (aki "lányként" viselkedik) nincs tisztelve, semmi sincs neki megköszönve, előre engedve sosincs, virágot vagy bármi egyebet sohasem kap, mert ne várjon megkülönböztetést, csak azért mert nő (de gyereket neveljen, háztartást vezessen, és dolgozzon is)
- egyedül nőnapon és anyák napján kaptunk szertartás szerűen virágot, mert az is úgy szokás
Bocs, ha kicsit zavaros, de talán átjön, mire gondoltam. Jó, biztos sokan tényleg azért utasítják el, mert nem elég "menő" virágot kapni, de nálam nem ez a helyzet, és gondolom, nem csak én nőttem fel zavaros családban.
Hála az elcseszett férfi (és női) mintának, amit otthonról hozok, még 25 évesen is nehezen igazodok el az ilyen dolgokban. Bár ha nagy ritkán kaptam virágot fiú ismerősöktől, kedvesen elfogadtam, csak épp nem tudtam mit kezdeni vele. Ma nagyon nehéz, mert mindenbe bele lehet kötni, vagy feministának titulálnak, vagy lecsesznek, hogy kedvességet vársz, ugyanakkor sok férfinak az sem tetszik, ha te vagy túl kedves, de persze karrierista se legyél :D Ne legyél túl gyenge nő, de túl erős se stb. stb. stb.
Persze ezek javarészt hülyeségek, amiken túl lehet lépni, de akkor is, könnyű összezavarodni.
A kérdésben is le van írva: IGEN NAGY HÁNYADA! Nem azt írtam, hogy mindenki...
A másik gyöngyszem amikor egy lány azért dobott, mert nem jártam kondizni... Mindezt egy másfél év után, ami jól működött, és előjött egy ilyennel... Hozzáteszem és vállalom is, hogy szabolcsi parasztgyerek vagyok, amióta az eszemet tudom hajnali fél 5-kor kelek mert meló van... Szerintem az egészséges élethez való mozgást ez bőven kiteszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!