Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy vannak emberek akiknek soha semmi se jó? Csakis kizárólag nekik lehet igazuk? Akármit csinálsz mindenben a rosszat látja. Miért van ez? (konkrétan a páromról beszélek)
Pl:
RÉgebben ő többet keresett (telefonon) mint én őt. Ezt megjegyezte ezért sűrűbben hivtam!
Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de ő sose cselekszik úgy mint ahogy tőlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze)
"nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó ő más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta....
Melón kívül minden időmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok???
Néha az agyamra megy már!
De ettől független szeretem!
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!