Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főleg férfiakhoz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiakhoz szól a kérdésem. Van olyan, hogy egy gyönyörű kapcsolatban, ahol tényleg nagyon szeretik egymást, kizárólag az eltelt idő miatt elmúlik a szerelem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mindenben passzolnak egymáshoz, a konfliktusokat meg tudják oldani, mégis a férfinél elmúlnak az érzelmek, és szakítani akar, mert eltelt 3 év? A barátnőm ezt érzi a párján, és nagyon szenved, mert ő még mindig ugyanúgy szereti. Kérdeztem tőle, nem lépett-e a képbe egy harmadik, szerinte nem. De még csak unalomról sincs szó, hiszen heti 1-szer, max. 2-szer találkoznak.
2013. aug. 15. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A szerelem elmúlik mindenkinél a nagyszüleim sem szerelmesek egymásba még is megvolt az 50. aranylakodalmuk.

Szereted a másikat fontos neked életednek. Ő a társad.

Az a kérdés mindig hogy mi marad a szerelem után.

2013. aug. 15. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem minden esetben elmúlik. Utána a szeretet veszi át a helyét, ami hosszú távon sokkal fontosabb. Ezért szakítani szerintem hülyeség. Főleg úgy, hogy vannak emberek akik ritkán képesek csak szerelembe esni.

Isten jól kicseszett az emberiséggel, amikor ezt így találta ki, de sajnos így működnek a dolgok.

2013. aug. 15. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha lehetnénk örökké szerelmesek senki nem vágyna rá annyira, mint így. Egyszerűen az lenne az etalon és emiatt elveszíteni a varázsát. Jó ez így ahogy van.
2013. aug. 15. 19:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem, és egyetértek, de ez együttéléskor szokott bekövetkezni, nem ilyen ritka találkozásoknál. Amikor a barátnőm rákérdezett, a pasi kiakadt, hogy hogy mondhat ilyet. De egy nő megérzi ezt. Hogyan ugraszthatná ki a nyulat a bokorból? Én ezt időhúzásnak érzem, és nekem se tetszik.
2013. aug. 15. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Heti 1-2x találkoznak, az is elég. Szerintem fiatal és felfújja.
2013. aug. 15. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:

A kapcsolatokért tenni kell. Akkor az érzelmek is fennmaradnak. Nem, nem a kezdeti rózsaszín ködös lángolás, de az én értelmezésemben az sokkal mélyebb szerelem, ami egy tartós kapcsolatban ki tud alakulni, ahol megvan a testi-lelki-szellemi harmónia (filia - vagyis a legmagasabb szintű szerelem).

Ha csak léteznek egymás mellett elkényelmesedve, azzal a tudattal, hogy már megvan a másik, akkor igen, jön az ellaposodás, és elmúlnak az érzések. Az érzések a tettekből születnek. Ha minden áldott nap újra meg akarom hódítani a partnerem, és kimutatom felé az érzéseim, akkor fennmarad a szerelem is.

2013. aug. 15. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:

A szerelem a leggyönyörűbb kapcsolatban is elmúlik.

De nyilván még max huszonakárhány évesek lehettek, addig még simán kitart a szerelem, na de örökké? Kizárt.

2013. aug. 15. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:

A szerelem elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet és a tisztelet.

De sajnos ezt sokan nem képesek elfogadni, és ezért félrelépnek.

De az is igaz, hogy a kapcsolatot ápolni kell.

Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel, 2 gyerekünk van, de mindig csinálunk közös programot. Imádok vele elmenni kettesben valahova, ha más nem, csak sétálni az utcán karon fogva. Olyankor olyanok vagyunk, mint a szerelmes tinik.

2013. aug. 15. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Én lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal, 21 évesek vagyunk mind a ketten. Nálunk még mindig tart a szerelem, játékosak vagyunk, ragaszkodunk egymáshoz, megoszthatok vele mindent és örömmel hallgatom ahogy mesél nekem a kis dolgairól. Mi is ritkán találkozunk, csak hétvégente, de akkor igyekszünk mindenre időt szakítani. Szerintem a barátnőd rosszul érzi(velem is volt már ilyen, aztán a barátom leteremtett, hogy hülyeségeken gondolkozok már megint). Lehet, hogy csak stresszes a barátja és azért távolodott el kicsit. Amúgy meg minden kapcsolatot fel lehet kicsit dobni, csak ki kell találni új dolgokat:)
2013. aug. 15. 21:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak is köszönöm! Én is mondtam már neki, hogy a nők hajlamosak felfújni dolgokat, és a férfiak, ha más jellegű gondjuk van, inkább bezárkóznak, a nőkkel ellentétben. Talán ezért érzi úgy a nő, hogy ha nem annyira közlékeny a párja, nem szereti már annyira. Igazam van, fiúk? Ugye, van ilyen? De attól még szeretitek a barátnőtöket.
2013. aug. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!