Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg férfiakhoz szól a kérdésem. Van olyan, hogy egy gyönyörű kapcsolatban, ahol tényleg nagyon szeretik egymást, kizárólag az eltelt idő miatt elmúlik a szerelem?
A szerelem elmúlik mindenkinél a nagyszüleim sem szerelmesek egymásba még is megvolt az 50. aranylakodalmuk.
Szereted a másikat fontos neked életednek. Ő a társad.
Az a kérdés mindig hogy mi marad a szerelem után.
A szerelem minden esetben elmúlik. Utána a szeretet veszi át a helyét, ami hosszú távon sokkal fontosabb. Ezért szakítani szerintem hülyeség. Főleg úgy, hogy vannak emberek akik ritkán képesek csak szerelembe esni.
Isten jól kicseszett az emberiséggel, amikor ezt így találta ki, de sajnos így működnek a dolgok.
A kapcsolatokért tenni kell. Akkor az érzelmek is fennmaradnak. Nem, nem a kezdeti rózsaszín ködös lángolás, de az én értelmezésemben az sokkal mélyebb szerelem, ami egy tartós kapcsolatban ki tud alakulni, ahol megvan a testi-lelki-szellemi harmónia (filia - vagyis a legmagasabb szintű szerelem).
Ha csak léteznek egymás mellett elkényelmesedve, azzal a tudattal, hogy már megvan a másik, akkor igen, jön az ellaposodás, és elmúlnak az érzések. Az érzések a tettekből születnek. Ha minden áldott nap újra meg akarom hódítani a partnerem, és kimutatom felé az érzéseim, akkor fennmarad a szerelem is.
A szerelem a leggyönyörűbb kapcsolatban is elmúlik.
De nyilván még max huszonakárhány évesek lehettek, addig még simán kitart a szerelem, na de örökké? Kizárt.
A szerelem elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet és a tisztelet.
De sajnos ezt sokan nem képesek elfogadni, és ezért félrelépnek.
De az is igaz, hogy a kapcsolatot ápolni kell.
Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel, 2 gyerekünk van, de mindig csinálunk közös programot. Imádok vele elmenni kettesben valahova, ha más nem, csak sétálni az utcán karon fogva. Olyankor olyanok vagyunk, mint a szerelmes tinik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!