Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha szép lánytól csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha szép lánytól csak gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés
Úgy értem szeretnék gyereket egy szép lánytól, de utána felőlem mehet tovább pasizni, meert a szép csajok úgyis csak a helyes fiúkra buknak meg bulizni tudnak stb. De én a gyerekeimre is gondolok, ezért szeretném, ha ők is nagy eséllyel szépek lennének, ehhez kéne egy szép lány, én meg adnám a gyerekeknek az észt, mivel nem tartozom a szuperhelyes, alfahím alakok közé, de már gyerekkoromban felfigyeltek kivételes értelmi képességeimre a tanárok meg a szüleim is...
2013. aug. 30. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én csak annyit mondok,sok szerencsét. Rád fér.
2013. aug. 30. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sok lányt ismerek, akik szépek és értelmesek is. Épp ezért nem jönnének össze olyannal, akinek csak arra kellenek, hogy kihordjon egy babát. :S
2013. aug. 30. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a gyermek örökli az anya szépségét. Egy "csúnya" anyától is lehetnek gyönyörű gyermekeid. Láttál már ronda szülőket szép gyermekkel? Én igen...
2013. aug. 30. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
full cock...
2013. aug. 30. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Szóval te majd megmondod a géneknek, hogy a lány szépségét és a te "okos" fejedet örökölje?
2013. aug. 30. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lepődöm meg a férfiak többsége nem szereti a szép nőket. ..
2013. aug. 30. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:

ú basszus -.-' :DD

nem garantált hogy szép lánynak szép gyerekei lesznek.. másrészt csúnya embereknek is születhet nagyon szép gyerekük. "kivételes értelmi képesség" :DD kivételes nem mindig jelent jót.

ez olyan kamu kérdés... tipikus unatkozó írhatta.

2013. aug. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!