Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha szép lánytól csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha szép lánytól csak gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés
Úgy értem szeretnék gyereket egy szép lánytól, de utána felőlem mehet tovább pasizni, meert a szép csajok úgyis csak a helyes fiúkra buknak meg bulizni tudnak stb. De én a gyerekeimre is gondolok, ezért szeretném, ha ők is nagy eséllyel szépek lennének, ehhez kéne egy szép lány, én meg adnám a gyerekeknek az észt, mivel nem tartozom a szuperhelyes, alfahím alakok közé, de már gyerekkoromban felfigyeltek kivételes értelmi képességeimre a tanárok meg a szüleim is...
2013. aug. 30. 18:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy?
2013. aug. 30. 18:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig te egy sík hülye vagy!
2013. aug. 30. 18:18
 3/17 ASOT ***** válasza:
100%

Ezzel, csak ezzel: "Gáz, ha szép lánytól csak gyereket szeretnék?" ---> nincs gáz.

De az összes többit amit írtál na azzal van.

2013. aug. 30. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Az értelmességedre nem figyelhettek fel!

Ha a te szépséged örökli mint Buce Willis lánya akkor az nem lesz jó. Vicc is van erről.

[link]

2013. aug. 30. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:

Miért nem inkább olyan lánytól szeretnél gyereket akibe szerelmes vagy, jól kijöttök?

Nem tudom, hogy ez gáz- e , de fura vagy az biztos.

2013. aug. 30. 18:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Jó hülyén hangzik, de én nekem a gyerekeim fontosabbak, mint egy szép, de buta, beképzelt csaj... Már pedig a szép lányok nem az eszükről híresek. Eddig csak olyan lányokban találtam értelmet és hasonló gondolkodást, akik külsőre egyáltalán nem vonzóak a számomra.
2013. aug. 30. 18:21
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha te ronda vagy, akkor nem tudom milyen alapon akarsz egy szép lányt rávenni, hogy kihordja neked a gyereked. Te majd az észt adod mi... hát abból sincs túl sok a kérdésed alapján.

Szánalmas a gondolkodásmódod amúgy is.

2013. aug. 30. 18:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Az anyai iq a gyerekét is meghatározza. Minden vagy csak értelmes nem.
2013. aug. 30. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem vagy helyes fiú, akkor hogyan akarsz egy szép lányba, belecsempészni a magodat, majd meggyőzni, hogy tartsa is meg a magodat, és 9 hónap után engedje ki a kaptárból?
2013. aug. 30. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Tudod, ha így általánosítasz, akkor tuti nem használod ki azt az agykapacitást/észt, amit állítólag felfedeztek benned. Plusz tudhatnád, hogy az öröklődés nem így működik. Van erre egy klasszikus vicc. Isadora Duncan és Lord Byron beszélget. A nő azt mondja: képzelje, ha nekünk kettőnknek gyerekünk lenne, tőlem örökölné a szépségemet, magától meg az intellektusát. Mire Lord Byron: Na igen, de mi van, ha fordítva?

Egyébként pedig még ha rossz tapasztalataid voltak is, akkor sincs jogod egy helyes, szép lányról kapásból azt gondolni, hogy majd szülne neked egy gyereket és aztán otthagyná a saját gyerekét, hogy mehessen pasizni.

2013. aug. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!