Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hozzá mennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hozzá mennétek olyanhoz, szülnétek gyereket, olyannak, aki mindenkivel flörtöl mellettetek, de egyébként minden szép lenne?

Figyelt kérdés

mert a párom az összeköltözést, miegyebeket tervezi, de minden csaj után forog, mihelyst tudja, megszólítja őket ártatlan ürüggyel,(pl ha leejt vki vmit ő az első aki segít felvenni) és mindez az ártatlan flörtölés címmel, amit letagad.szóval nem tudjuk megbeszélni.de bárhol vagyunk nem mutatja ki senkinek, hogy a bnője az egyetlen.

én úgy érzem ő az igazi, de nem vagyok biztos, hogy ezt be kellene vállalnom, és már kezdek "öreg"lenni.(30l)

Ti mit tennétek?????

2010. máj. 26. 16:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 26. 16:21
 2/22 anonim ***** válasza:

Hát én ilyen pasit nem tudnék szeretni!

Mit művel már ez?!

És mért nem beszéled meg vele, h ez zavar téged (ha magától nem jött rá...-_-") ?

2010. máj. 26. 16:24
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
Nem neked való. Amit leírtál annyi derül ki, hogy a barátod egy kedves, udvarias, előzékeny a nőkkel kapcsolatban, te meg egy féltékenykedő fúria vagy.
2010. máj. 26. 16:24
 4/22 A kérdező kommentje:

mert letagadja

és múltkor pl szétkürtölte a családban, hogy én vagyok a féltékeny és ő ki van borulva

és nem veszi észre magát sajna, ha pl elmegy mellettünk egy nő az utcán az összes haverja a bnőivel együtt észre sem veszi, csak az én párom fordul utána!!!

és ha szóvá teszem, tényleg neki áll feljebb

pl szülinapomra azt kértem ajándékba, hogy végig tudjak menni vele mindenhova, hogy nem szemez senkivel

ezen kiakadt és semmi változás

2010. máj. 26. 16:27
 5/22 anonim ***** válasza:

301 éves? :D

ezt meg kell beszélned vele előtte szerintem mindenképpen

ha meg ekkora tapló állat akkor nincs más lehetőség...

2010. máj. 26. 16:27
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
Lehet ám, hogy ezzel valamire válaszol. Nem így kéne, de attól érdemes lenne tudni, hogy mi az, mert könnyen találhatsz pont ugyanilyet, ha nem nagyon érdekel, hogy egyébként veled mi a hiba... Mármint azon kívül, hogy ekkora feltűnő társsal takargatnád a saját hibáidat ugye.
2010. máj. 26. 16:29
 7/22 A kérdező kommentje:

nem lennék féltékenykedő fúria, ha nem azt nézné mindenhol, hogy melyik nő mit csinál

ha csak egy fagyival ülünk, elmennek előttünk akkor is mondja hogy ez a csaj ilyen, másik olyan

milyen káros a magassarkú és én észre sem venném a csajokat

neki meg minden gondolata

2010. máj. 26. 16:30
 8/22 A kérdező kommentje:

16:29

szeretném, ha kifejtenéd

nem értem milyen feltűnő társsal takargatnám az esetleg milyen hibáimat?

lehet, hogy én nem pasizok, nem is érdekelnek és tudatalatt vagyok egy extroverttel?

vagy hogy érted?

2010. máj. 26. 16:32
 9/22 A kérdező kommentje:

a 30L kis L-el 301-nek néz ki :)

én meg egy szerencsétlen béna nőnek a pasim mellett...

2010. máj. 26. 16:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, öcsém, ettől tudok besz*ni, ez mindig felidegel.Nehogy már a visszájára forduljon az egész!! Még ha féltékeny fúria is lennél, nincs meg rá minden okod???

Ez már nem bizalom kérdés, sokkal inkább a tiszteleté. Ennél jobban nem lehet megalázni egy nőt,az önbecsülésedet vágja strapára az ilyennel...Meg szeret ez téged egyáltalán? Mert gondolom azzal Te is egyetértesz, hogy ha valaki szereti a másikat, az mást meg sem lát.

Hát basszus ha a szemed előtt ezt csinálja, mi mehet hátad mögött??

meg nehogy már Te legyél a banya...Nehogy már...

Ő a szégyentelen, alpári paraszt, már bocs.

Hogy képzeli???

2010. máj. 26. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!