Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hozzá mennétek olyanhoz, szülnétek gyereket, olyannak, aki mindenkivel flörtöl mellettetek, de egyébként minden szép lenne?
mert a párom az összeköltözést, miegyebeket tervezi, de minden csaj után forog, mihelyst tudja, megszólítja őket ártatlan ürüggyel,(pl ha leejt vki vmit ő az első aki segít felvenni) és mindez az ártatlan flörtölés címmel, amit letagad.szóval nem tudjuk megbeszélni.de bárhol vagyunk nem mutatja ki senkinek, hogy a bnője az egyetlen.
én úgy érzem ő az igazi, de nem vagyok biztos, hogy ezt be kellene vállalnom, és már kezdek "öreg"lenni.(30l)
Ti mit tennétek?????
Tudod mit? Én a helyedben most oda mennék hozzá azzal, hogy szeretnék vele komolyan beszélni. És elmondanám, hogy mi esik rosszul nekem, és mit tartok nem helyén valónak. Mindenképp "beletenném", hogy ez így nekem nem jó.
Szépen mondanám neki, nem veszekedve. De mindenképp komolyan és határozottan.
Mert ezen változtatni(a) kell. És meg kell értenie, el kell fogadnia, ha tényleg veled képzel el mindent.
Persze csak egy tanács, mindenki máshogy gondolkodik...
A legjobbakat!
köszönet a válaszolóknak
a tegnap 19:11-nek üzenném, hogy nem arról van szó, hogy megnéz másokat.
annál sokkal durvább dologról
szemez, flörtöl, megszólít és bárhol vagyunk a másik csaj a témája.
utolsónak köszönet
a "háború" után beszélek vele
akkor már remélem nem tagadja le és nem én leszek a ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!