Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hozzá mennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hozzá mennétek olyanhoz, szülnétek gyereket, olyannak, aki mindenkivel flörtöl mellettetek, de egyébként minden szép lenne?

Figyelt kérdés

mert a párom az összeköltözést, miegyebeket tervezi, de minden csaj után forog, mihelyst tudja, megszólítja őket ártatlan ürüggyel,(pl ha leejt vki vmit ő az első aki segít felvenni) és mindez az ártatlan flörtölés címmel, amit letagad.szóval nem tudjuk megbeszélni.de bárhol vagyunk nem mutatja ki senkinek, hogy a bnője az egyetlen.

én úgy érzem ő az igazi, de nem vagyok biztos, hogy ezt be kellene vállalnom, és már kezdek "öreg"lenni.(30l)

Ti mit tennétek?????

2010. máj. 26. 16:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kétoldalú, ettől még senkit se kötelező bélyegezni, főleg nem úgy, hogy csakis őt. Van mindenkinek tanulnivalója. Akár a betűkön bosszankodóknak is :D
2010. máj. 26. 16:46
 12/22 A kérdező kommentje:

köszönet az előzőért: kicsit kemény volt ugyan :)

de tényleg önbizalmam már a 0-án.

viszont ha nincs csaj a láthatáron, akkor ölelget, puszilgat, szerelmes verset ír nekem, tehát minden olyan szép, mint a mesékben és tervezi velem a közös jövőt, stb

mindez átverés lenne?

amúgy tényleg én ha szeretek vkit rá se nézek más pasikra, max annyit, hogy ne menjek neki.

de a pasik mindig észreveszik a nőket

de az én pasim MINDENHOL.akárhova mnegyünk, mégha csak a dokinál várakozunk, vagy pénztárnál sorban állunk, ...

nem tudom így le tudnék élni e vele egy életet, és főleg, hogy más ezt bevállalná e, vagy csak én?

2010. máj. 26. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: szerintem te is kicsikét nagyítod magadban a jelentőségét pár dolognak... Nem állítom, hogy ilyen vagy olyan lennél, ezt a Te tiszted vizsgálni és megtalálni. Csak próbáltam a magam suta módján ráirányítani a figyelmedet a profitgyanúsabb részre: a saját jellemzőid szerepére. Az se jó, ha marad minden a régiben, és az se, ha később, másik kapcsolatban megtörténik ugyanez, vagy valami, ami megfelel ennek. Ne legyen így, de ilyen is lehet. Sajnos másokon nem tudunk javítani, csak ha ráharapnak a kérdéskörre önszántukból. Összesen ennyit próbáltam leírni, de tényleg kissé tormaízűbb lett a kelleténél :)
2010. máj. 26. 16:50
 14/22 A kérdező kommentje:

az előzőt a 16:38-asra reagáltam.

amúgy az exbnőjének is ez volt vele a baja....

ezért mondja azt, hogy olyan vagyok mint a volt nője

én mondtam, ha már ketten mondják ugyanazt nem el kellene gondolkodni rajta?

szépen elengedte a füle mellett...

2010. máj. 26. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Jellemző, a lényeg lemaradt: a mögé bújásban azért lehetünk biztosak, mert nem intettél be neki. A legtöbben bárkivel közölnék a törvényeket hasonló helyzetben :)
2010. máj. 26. 16:52
 16/22 A kérdező kommentje:

szóval mi a kérdésemre a válasz?

már mindenki beolvasott volna neki, meg kidobta volna, meg önvizsgálatot tartana?

szóval a válasz: nem??????

2010. máj. 26. 17:04
 17/22 A kérdező kommentje:

ja elolvastam mégegyszer a válaszokat..

szóval: nem.

2010. máj. 26. 17:05
 18/22 anonim válasza:
Ez bunkóság.Próbáld megbeszélni vele.Ha nemmegy tedd féltékennyé mutasd meg neki milyen jó csaj vagy és örüljön hogy megkapott nemhogy még másokkal is próbálkozik.Én tutira flörtölnék másokkal is.Bár kicsit gyerekes dolog de ha csak így lehet szót érteni vele..
2010. máj. 26. 17:23
 19/22 A kérdező kommentje:

köszi a tippet

nem ártana amúgy sem, mert tényleg lassan a világ legrondább nőjének tartom magam, hála a páromnak.

2010. máj. 26. 17:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem túlreagálod. Hűséget fogadott, nem vakságot. Szeret téged? Igen. Téged akar feleségül venni? Igen. Szokott becézgetni, babusgatni, ölelgetni? Igen. Akkor meg szerintem örülj, hogy melletted van a férfi, akivel szeretitek egymást, és amíg nem kefél félre, addig azt néz meg akit akar. Szemellenzőt nem akarsz rá felszerelni, mint egy csatalóra?
2010. máj. 26. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!