Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hozzá mennétek olyanhoz, szülnétek gyereket, olyannak, aki mindenkivel flörtöl mellettetek, de egyébként minden szép lenne?
mert a párom az összeköltözést, miegyebeket tervezi, de minden csaj után forog, mihelyst tudja, megszólítja őket ártatlan ürüggyel,(pl ha leejt vki vmit ő az első aki segít felvenni) és mindez az ártatlan flörtölés címmel, amit letagad.szóval nem tudjuk megbeszélni.de bárhol vagyunk nem mutatja ki senkinek, hogy a bnője az egyetlen.
én úgy érzem ő az igazi, de nem vagyok biztos, hogy ezt be kellene vállalnom, és már kezdek "öreg"lenni.(30l)
Ti mit tennétek?????
köszönet az előzőért: kicsit kemény volt ugyan :)
de tényleg önbizalmam már a 0-án.
viszont ha nincs csaj a láthatáron, akkor ölelget, puszilgat, szerelmes verset ír nekem, tehát minden olyan szép, mint a mesékben és tervezi velem a közös jövőt, stb
mindez átverés lenne?
amúgy tényleg én ha szeretek vkit rá se nézek más pasikra, max annyit, hogy ne menjek neki.
de a pasik mindig észreveszik a nőket
de az én pasim MINDENHOL.akárhova mnegyünk, mégha csak a dokinál várakozunk, vagy pénztárnál sorban állunk, ...
nem tudom így le tudnék élni e vele egy életet, és főleg, hogy más ezt bevállalná e, vagy csak én?
az előzőt a 16:38-asra reagáltam.
amúgy az exbnőjének is ez volt vele a baja....
ezért mondja azt, hogy olyan vagyok mint a volt nője
én mondtam, ha már ketten mondják ugyanazt nem el kellene gondolkodni rajta?
szépen elengedte a füle mellett...
szóval mi a kérdésemre a válasz?
már mindenki beolvasott volna neki, meg kidobta volna, meg önvizsgálatot tartana?
szóval a válasz: nem??????
ja elolvastam mégegyszer a válaszokat..
szóval: nem.
köszi a tippet
nem ártana amúgy sem, mert tényleg lassan a világ legrondább nőjének tartom magam, hála a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!