Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én kezdeményezek az nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én kezdeményezek az nagyon gáz? Ha nem akkor hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Lány vagyok:))
2013. aug. 30. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Jobb ha a pasi kezdeményez,de te tudod.

:)

2013. aug. 30. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz. A második kérdéshez nem ártana több info.
2013. aug. 30. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, bár én lányként nem szoktam kezdeményezni, de ahogy gondolod.

Úgy csináld szerintem, hogy írj neki facebookon vagy csak szólítsd meg valamilyen indokkal pl: kérj zsepit, kérdezd meg hány óra :D és dumálj vele valamiről, ami mindkettőtöket érdekel. Ha elég bátor vagy egyből meg is hívhatod valamire. :)

2013. aug. 30. 17:14
 4/6 anonim válasza:
3-as A facebookon minek zsebkendot kerni?
2013. aug. 30. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
ő csak segíteni akar kopj le bunkó
2013. aug. 30. 17:31
 6/6 anonim válasza:

Nem vagyok bunko, de ha ilyen 20ad rangu dumakkal probalkozol akkor nem sok sikered lesz, ha tetszik akkor mondd meg neki, hogy szimpatikus szeretnel vele talakozni,hogy megismerjetek egymast. Ennyi, nem kell itt felesleges koroket futni.

Ugyis imponalni fog neki, hogy te kezdemenyezel. Ha pedig nemet mondd nem fogsz rajta tovabb porogni

2013. aug. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!