Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem veszi zaklatásnak? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszi zaklatásnak? Vagy ne csináljam?

Figyelt kérdés

5 éve megismerkedtem egy férfival. Szoros lelki kapcsolat alakult ki köztünk amiben érzelmek is voltak de mint kiderült több száz km-re lakott és csak véletlen volt a városban.

1,5 évig leveleztünk Nap mint nap szinte!! vagy 500 levél és szintén több száz smst váltottunk. De nem történt több aminek talán az egyik oka a távolság és az hogy ő 10 éve egy se veled se nélküled kapcsolatban élt.Jobbnak láttam végetvetni az egésznek mert a hiánya kínzó volt és jobbnak láttam bármennyire is fájt elengedni és nem reménykedni..Viszont minden karácsonykor irok neki egy smst az alkalomból amire olyat irt hogy: "szivdobbanás. köszöni és nekem is viszont kivánja..stb" Nem akarok tolakodó sem lenni és tiszteletben tartom hogy kapcsolatban él. Csak egy apró kis figyelmesség hogy tudja ott legbelül mindig ott marad és nem haragszom rá..

Nem veszi tolakodásnak szerintetek?

2013. aug. 7. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már tegnap feltetted. Csak ott még a Karácsonyi SMS is benne volt.
2013. aug. 7. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Most kérdezed, hogy egy karácsonyi sms tolakodó-e? A nyár közepén ez hogy jutott eszedbe?
2013. aug. 7. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
lol
2013. aug. 7. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem de...

milyen lelki kapcsolat van amiben nem érzelmek vannak ?

2013. aug. 7. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!