Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet áll fent, hogy van egy lány akibe nagyon beleszerettem nagyon jól megvagyok vele sokat vagyunk együtt. Én nagyon szeretem őt, de tényleg. Már elég régóta ismerkedek vele és mikor aktuálisnak tartottam, hogy elmondjam mit érzek amit eddig senkinek nem tudtam kimondani, most sikerült. A hangsúly azon van hogy ő is szeret állítólag, de nem akar még barátot. Nos abban, hogy szeret többé-kevésbé vagyok biztos, voltam szombaton náluk filmet néztünk meg volt délutáni program és mikor rám nézett, tágult ki a pupillája én azt hittem teljesen kicsattanok attól a tekintettől. Szerintetek mit tegyek, hogy elérjem a kapcsolat megteremtését. Én tényleg nagyon szeretem őt és nem igazán szándékszom rá olyan sokat várni, megértem ha tart attól, hogy nem leszek hű meg ilyenek mai világban ez természetes, hogy győzzem meg arról hogy én nem olyan vagyok. Eddig nem volt még barátnőm, de nem is éreztem még ennyire heves szerelmet valaki iránt. Nagyon fontos nekem. Hogyan hozzam össze? Azt mondják ha szeretem várjak rá de ha ő is szeret meg énis akkor mi akadálya lenne? Ezt nem értem, mitől fél?2013. jún. 17. 22:19
1/3 anonim válasza:
Legyél vele ugyanolyan közvetlen mint eddig. Beszélj vele, legyél vele minél többet. Megfog enyhülni ha tényleg szeret:)
2/3 anonim válasza:
Kicsit össze zavartál: "Én tényleg nagyon szeretem őt és nem igazán szándékszom rá olyan sokat várni" Ezek szerint mégse szereted annyira. Az más hogy nem akarod magad álomvilágba kergetni meg hagyni hogy bepalizzon. Lehet hogy ő szeret de még nem áll készen egy kapcsolatra még nem szeretne olyan barátot. Ebben az esetben nem tudsz mit tenni. Legyél vele sokat és maradj olyan amilyen vagy fiatal korban elég ennyi hogy járjatok.
3/3 A kérdező kommentje:
:) hát nem is tudom valahogy azért nem szeretnék rá sokat várni mert eddig mindig ha tetszett valaki és meg is szerettem nem nagyon viszonozták és amilyen vagyok,hogy nem adom fel egy könnyen így még jobban fájt, tehát egy kicsit rosszul érzem magam, hogy megint majdnem ugyanabba a helyzetben vagyok mint eddig, hogy beleszeretek valakibe de nem akar összejönni, kicsit kellemetlen számomra, hoyg eddig sosem sikerült,
2013. jún. 17. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!