Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gipszből ki szeretném önteni a p*ncimat h csinaljam?
Figyelt kérdés
Úgy szeretném h a gipsz formát fel öntöm csokival és a végeredmény egy csoki p*nci lenne
De nem tudom h h vegyek gipszel mintát úgy h minden latszodjon a másik meg h ha meg van a gipsz és fel öntöttem csokival akkor h szedjem ki a csokit h ne törjön el ?
2013. jún. 24. 19:12
1/12 anonim válasza:
szerintem sehogy.. és ne is próbálkozz vele.!!
de ez csak 1 ártatlan tanács.
2/12 anonim válasza:
hajráá :D
mond el milyen volt :D
3/12 anonim válasza:
logikai bukfenc van benne, te idióta
4/12 anonim válasza:
Kérj meg 1p inaszobrászt h segitsen!
5/12 A kérdező kommentje:
Van ilyen eszköz készlet a neten csak sürgősen kellene neten meg kb 2-3 nap mire ide ér az meg sok :/ meg sztem így otthon házilag olcsóbb is :)
2013. jún. 24. 19:16
6/12 Pain for Pleasure válasza:
Kit akarsz vele megajándékozni? :D
7/12 A kérdező kommentje:
Barátom kapná vacsi után desszertnek :$
2013. jún. 24. 19:19
8/12 anonim válasza:
Én ilyeneket csinálok a baráti körben, hajrá! Ügyes légy! Jó ha tudod, csak kopasz pin.át lehet a beleragadás miatt!
9/12 A kérdező kommentje:
Oké h ilyeneket csináltok de hogy ?csupaszsággal nem lesz gond :)
2013. jún. 24. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!