Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam?
Nem rég megismertem egy lányt, egy randin már túl vagyunk viszont a következő nálam lesz és én szeretnék vele lefeküdni, viszont nem csak egy kalandnak tekintem. Én szeretnék összejönni vele viszont legutolsó kapcsolatom 2 éve volt azóta semmilyen intim dolog nem volt egy lánnyal sem tehát már őrülten hiányzik a szex.
Eddig 3 komolyabb kapcsolatom volt viszont ott ugye mindig kivártam mert nem voltak ilyen idő kihagyások te már alig bírom, ezért szeretnék bepróbálkozni.
Egy részt hogy csináljam? Amikor vekszünk és csókolózunk a kezemmel haladjak egyre lejjebb és ha hagyja akkor nyertem?
Viszont ha nem akarja, akkor lányok/nők ti hogy jeleznétek?
Amit még talán fontos tudni hogy neki eddig egy komoly kapcsolata volt, ergo eddig még csak 1 férfival feküdt le ...
Én ha nem akarnám ennyit mondanék: nem
Ha bepróbálkozol lehet azt fogja hinni csak le akarsz vele feküdni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!