Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek egy ilyen szituációt férfiasan, dominánsan, féltékenység nélkül?
Együtt vagyok a barátnőmmel, együtt élünk. Én mérnök vagyok, már főállásban dolgozom, ő színésznőnek tanul (egyetemista, színművészetis). Nagyon szeretem, ám az átlagnál sokkal közvetlenebb az emberekkel, beleértve a fiúkat, kiáradó szeretettel és lelkesedéssel áll mindenkihez - többek között pont ezt imádom benne. Egyik nap épp egy, a szaktársaival együtt töltött közös alkalomról jön meg, kézenfogva egy sráccal, akivel nagyon jól érzi magát. Művészeknél sok ilyen szituáció előáll, mert szerepjátszás közben ösztönösen is közelebb kerülnek egymáshoz. A kérdésem az, hogyan kezeljek egy ilyen szituációt úgy, hogy nem feltételezek semmit köztük, mellőzöm a féltékenységet, de mégis férfihoz méltóan, dominánsan viselkedjek és kifejezzem, hogy a helyzet magaslatán vagyok?
Tehát a szituban résztvevők: a barátnőm, a másik srác és én
Az semmiképp nem jó ha mind a hárman ott vagytok. Azzal mindenképp magadat járatnád le.
Amúgy szerintem első körben akkor is a lánnyal kéne beszélned (utólag!) mert az is lehet, hogy ő fogta meg a srác kezét és nem fordítva! Mivel te csak ennyit láttál, így nem tudhatod...
És ha félreértés van, inkább ti köztetek legyen, mintsem lejárasd magad a barátnőd csop.társa előtt.
Egy rendező egyszer azt válaszolta az ujságiró kérdésére:
"Az biztos,hogy egy szinésznővel sosem tudnék elképzelni közös jövőt"
Na erre varrjál gombot!
a nőt azért kell elküldeni,mert ha ilyen álomvilágban él,akkor alapból nem fogja fel a dolog súlyát.
egy óvodás és az ilyenek a vesztes a megvert oldalára állnak az agresszorral szemben.
és igen,dominancia tisztázása után simán lehet haverkodni,velem sokszor volt ilyen.
egy szélsőséges példa-
beszélgettem egy lánnyal,odajött az egyik ismerősöm és elkezdett olyan dolgokról beszélni,ami számomra kínos volt,plusz ordenáré stílusban is nyomta.
először mondtam neki,hogy nem kéne,de nem vette a lapot.
aztán megkértem a lányt,hogy maradjon egy kicsit és elsétáltam a sráccal egy sarkot,ott be-basztam neki egyet,megkérdezte miért kapta,elmondtam neki,aztán visszamentünk és normálisan viselkedett,5 perc múlva meg lelépett.
ez a mellverés meg?
nem szoktam hangoskodni,sőt az ilyesmit halkan szoktam intézni,farkas mosollyal.
Nem értek egyet az itt válaszolókkal. A kérdező nekem egy értelmes embernek tűnik, nem pedig egy lúzernek.
Én valahogy arra mennék rá, hogy azon gondolkodjon el a barátnőd, hogy neki hogy esne, ha egy lánnyal kézen fogva járkálnál. Bár ez nyilván nem annyira domináns, viszont egyszerre hat az érzelmeire és az eszére is (remélhetőleg).
16-os válaszolóval értek egyet! Ha valamiért párommal összekapunk, én mindig egy konkrét példát hozok fel.
Neked hogy esne, ha egész nap takarítanál s én szétpakolnék mindent 2 perc alatt és otthagynám?
Neked hogy esne, ha mindig kivonulnék ha valaki felhívnak? Te is furának találnád?
Neked hogy esne, ha kézen fogva beszélnék/sétálnék egy másik lánnyal? Te mit gondolnál?
Kérdezd meg.
Ha azt hiszed a barátnődnek, vagy a nők nagy részének "égő" az, hogy megcsalja a párját, nagyon tévedsz.
A színészek, modellek, médiában dolgozó nők köztudottan bsznak a szerepért, a munkalehetőségért, a normális munkahelyi körülményekért.
Ez nyílt titok. Ha neked ez még okés is, és valahogy igazolod a félrekúrogatást azzal, hogy csak a karrierje miatt teszi, (kinézem belőled) akkor is ciki, hogy ezen felül még kézenfogva is sétálgat más férfiakkal.
Azon nem gondolkoztál még el, hogy palira vesz téged? Jó munkahelyed van, ő pedig még tanul. Te kereső ember vagy, van jövedelmed, ő pedig... tanul.
És még van pofája más férfiakkal kézenfogva sétálgatni.
Ha te tényleg annyiban hagynád ezt az egészet egy "beszéljük meg békésen" féle szituációval, tényleg balfsz vagy.
Szerintem vedd poénra (legalábbis látszatra), pl:
- Mi van gyerekek, melyikőtök olyan részeg, hogy a másiknak kézen fogva kell vezetni?
- Szia drágam, EZT akarod bevenni harmadiknak, hogy kézen fogva kíséred ide?
- Itt már nincs zebra, elengedheted a kisfiú kezét..
- Dugtatok is volt, vagy még csak kézen fogva sétálgattok?
stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!