Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg normális ez, és csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg normális ez, és csak én hiszem az ellenkezőjét?

Figyelt kérdés

Féltékeny fajta vagyok, a barátom tisztában is van vele, hogy érzékeny téma ez a számomra.

De ő még emellett plusz adja alám a lovat, mindig meséli, hogy ilyen meg olyan nőkkel miket tudna csinálni, meg (elméletileg csak viccből- bár nem értem, hol vicces ez) mondja, hogy megcsalt így meg úgy, vagy hogy ezzel vagy azzal a csajjal mennyire közel állnak egymáshoz, stb.

Aztán meg ő van rám kiakadva, ha ezen felkapom a vizet, mert hát tudhatnám, hogy ő úgyse csalna meg, mert nem ilyen, meg szeret, meg mert mittudoménmi, holott tudja, mennyire érzékeny terület ez nálam.

Most is, éppen arról beszéltünk, hogy mennyire könnyen megy a csajozás/pasizás, erre meg bevágja, hogy máris van kivel járnia, ha én szakítanék vele. Erre meg elismeri, hogy már egy ideje ismeri a lányt. És még én vagyok a rossz, meg aki tönkreteszi a kapcsolatot meg megőrjíti őt a féltékenykedéssel. De komolyan, ez normális? Mármint hogy ezzel "viccelődik" (ha-ha-ha, mondhatom, nagyon humoros), miközben tudja, hogy ezzel fájdalmat okoz nekem...

Mindezt leszámítva persze tök rendben van a kapcsolatunk, de ezzel annyira ki tud készíteni... Nem is értem, miért vagyok vele ilyenkor. Miért akar féltékennyé tenni MÉG PLUSZ azon felül, amennyire már alapjáraton vagyok, pláne, ha ez őt még zavarja is? Van ebben valami értelem és csak én nem látom?

2X vagyunk mindketten...

2013. aug. 28. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Össze illetek.
2013. aug. 28. 22:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ha arra gondolsz, hogy az ellentétek vonzzák egymást alapon összeillünk, akkor abban igazad van.
2013. aug. 28. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Sose keress ezekben semmi logikát. Az én barátom is szeret ilyenekkel felhúzni (bár nem ennyire durván..én kb. ezért ölnék..) De nekem az én barátom azt szokta mondani, hogy jó felidegesíteni és szereti ha mérges vagyok..

Mennyi idősek vagytok?? :)

2013. aug. 28. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:

De miért jó neki, ha mérgelődök? Pláne, hogy utána még ő van megsértődve, hogy micsoda dolog ez, hogy én féltékeny vagyok, hogy merészelem komolyan venni, amiket ő mond...

huszonévesek vagyunk.

2013. aug. 28. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudod, ha hagyod, hogy így bánjon veled, és ilyenekről beszélgettek, meg is érdemled őt. De csak őt.
2013. aug. 28. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, mert kisebbségi komplexusa van, ettől érzi magát csődörnek, hogy hány meg hány csajt d.ghatna meg...-.-

Ne vedd fel - hozz példát a rád hajtó srácok köréből, hidd el, hamar leszokik róla. :)

2013. aug. 28. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Azaz, hogy neki nincs semmiféle kisebbségi komplexusa, annyira nem féltékeny, hogy nagyon. Felhoztam már, hogy hányan udvarolnak nekem, meséltem, hány ember néz meg a tömegközlekedési eszközökön, hányan fordulnak utánam az utcán, van, mikor vele kézenfogva megyek, és úgy is megbámulnak, néha ő hívja fel rá a figyelmem. És szerinted zavarja??? Egy frászt! Annyira magabiztos, szinte még örül is neki, mondván, hogy ezzel az ÉN önbizalmam is nőni fog...

Nőhetne, igen, ha nem dörgölné folyton az orrom alá, mennyire könnyen találna helyettem valaki mást.

Mellesleg meg, miért bűn, ha arról beszélünk, hogy képességeink (külső-belső tulajdonságok) alapján nem okoz különösebb nehézséget nekünk az ismerkedés? Barátkozós fajta vagyunk, mind a ketten, erről beszélni miért olyan nagy vétek, hogy "csakis őt" érdemelném meg? O.o

2013. aug. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!