Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm véleménye rólam 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm véleménye rólam 3 hónap után?!

Figyelt kérdés

-nem jó a beszélőkém,nem vagyok jó fej

-rosszul csókolok

-jópasi sem vagyok

-önző,egoista,bunkó vagyok

+ban annak ellenére,hogy folyamatosan azzal jött,h szeret,mikor dühös volt,kimondta,h nem is,de aztán egyből "visszaszívta"

Ja és mikor firtatom,h miért mond ilyeneket,megsértődik,mert nem úgy gondolta,meg h nem bízok benne,aztán még nekem kell pitiznem...vagyis nem kellene,de szeretem,és úgy érzem,kihasználja ezt.

Mit gondoltok,miért lehet velem?

Gazdag nem vagyok..

2013. aug. 29. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha semmmi jót nem lát benned feltételezem nem is szeret igazán csak kellesz hogy legyél avgy egyéb okbol van veled szerintem szakits vele
2013. aug. 29. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert nincs ló....
 3/12 anonim ***** válasza:
nincs ló jó a szamár is!
 4/12 A kérdező kommentje:

Ja,szerintem is.

Viszont mikor szakitani akartam,kérlelt,h ne,meg fog változni.

2013. aug. 29. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Szakíts vele... Én is ilyen helyzetben vagyok most és ezt fogom csinálni ;)
2013. aug. 29. 22:02
 6/12 A kérdező kommentje:

De tuti biztos,h nem szerethet?

Lehet csak önbizalomhiányos,vagy valami..

2013. aug. 29. 22:04
 7/12 A kérdező kommentje:

Nincs kedved mesélni priviben,h te milyen helyzetben vagy pontosan? :)

2013. aug. 29. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeret, de min változtatna az mégis, ha azt így teszi? Én a helyedben egyszerűen csak szakítanék vele és kész.
2013. aug. 29. 22:05
 9/12 A kérdező kommentje:

Mert az a baj,h nincs megelégedve magával.

Egy pl. : Kérdezgeti,h milyen haj tetszik nekem,kiszedi belőlem,h hát az egyenes legjobban,erre napok múlva azzal jön,h undorítónak tartom a haját,mert neki hullámos..

2013. aug. 29. 22:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Szóval túl érzékeny,és talán visszavágásból mond ilyeneket,de nem tudom,ezt h kezeljem.
2013. aug. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!