Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ettől változott meg a véleménye? (tudom, hü*lye téma)
Az a helyzet, hogy távol vagyunk egy kis ideig a párommal, bizonyos okok miatt, nemsokára jön haza. Fb-n szoktunk legtöbbet beszélni, vagy gmail-en. A kapcsolatunk elején már megszokássá vált, hogy mikor találunk ilyen aranyos képeket,akár 'szerelmes állatosat'vagy idézetest, elküldjük egymásnak, néha adatlapra.Eddig ő is töltött fel képet magáról,haverokkal, több közöset. Viszont mostanában az is zavarni kezdte, ha a barátnőimmel töltök fel képet, ha voltunk valahol és készült. Ritkán szoktam fentlenni, inkább azért, hogy beszéljünk,és ha készül jó kép, akkor 2-3 hónaponként teszek fel egy-kettőt. Most az idei nyáron több rendezvényen voltam, ahol készültek képek.Nagyon felhúzta magát, mikor egy fiú hozzászólt az egyikhez, hogy csinos vagyok. Azt mondta, hogy minek mutogatom magam, biztos azért teszek fel képet, hogy hozzászóljanak mások. Hozzáteszem, mosolygós profil kép volt.
Akkor jött azzal, hogy mennyire utálja az egészet, majd a szülinapomkor sem fog fellépni, mert nem akarja látni, hogy fiúk írkálnak, esetleg puszilgatós jeleket írnak -.-
Teljesen kiakad, ha képet osztok meg barátnőimmel már, félek valamit is felrakni.Nemrég azt mondta, hogy ő többet nem fog semmit kirakni, mert nincs értelme, hogy mások bámulják őt,és bármit is tudjanak, még közös képet sem fog. Mintha nekem is meg akarná tiltani, úgy mondta...
Szerintetek azért változott meg a véleménye az egészről, mert hozzászóltak mások a képemhez vagy hasonló? Mert kb 2 hónapja semmi baja nem volt. Mit csináljak? Tudom, hogy hülyeség ezen filózni, de aggódok, hogy mitől lehet... Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!