Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 hónap elteltével még mindig nem vitt el hozzájuk. Mit kéne tennem? Többi lent!
Nagy segítségre lenne szükségem..
10 hónapja vagyok együtt a barátommal (ő 20,én 18),de még mindig nem vitt el hozzájuk, mert az apukája sosem vett részt a nevelésében és nem kedveli őt, ezért nem akar neki bemutatni. Mindig is a testvérét tekintette "apának", ő segített neki mindenben. Sosem beszél róla, ha beszél is, csak annyit mond, hogy utálja és hogy mekkora egy világi barom (talán még iszik is néha..) Nekem se könnyű a helyzetem itthon, az én apukám se egy mindennapi apa szerepét betöltő ember, mégis bemertem neki mutatni. Eddig nem is nagyon zavart, hogy nem vitt el hozzájuk, de mostanában egyre jobban.. úgy érzem, mintha kilennék rekesztve, ellennék titkolva, vagy nem lennék elég méltó arra, hogy bemutasson neki. Régebben mondta, hogy ő szégyelli azt, ami náluk van, mert nem milliomosok és nem akar elvinni hozzájuk. Hozzáteszem, hogy nem élnek rosszul, mindene megvan, amije van, az is a legjobb minőségű, a családban 2 autó van, neki is van jogsija, szóval szerintem annyira nem élhetnek putriban, hogy pont én előttem kelljen ezt szégyellnie.. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is mondhatnék neki, amivel nem bántom meg, és hasson is rá egy kicsit, mert nekem ez egyre rosszabb. Kérlek, segítsetek!
Előre is köszi!
Örülj neki, hogy nem kényszeriti rád a kötelező pofivizitet.
Mit csinálsz ha megszereted a kisöreget és szakítotok? akkor nem egy embert vesztesz, hanem kettőt, és úgy még fájdalmasabb.
"úgy érzem, mintha kilennék rekesztve, ellennék titkolva, vagy nem lennék elég méltó arra, hogy bemutasson neki."
Megfogalmaztad a választ. Ezt mondd neki. Csak megérti.
Itt nem arról van szó, hogy nem vállal fel a családja előtt a srác. Írtad hogy anyukáját ismered. Tesóját is?
Feltételezem, hogy apjával való kapcsolatát tudatosan redukálta a minimumra, hátterében lehet bőven sérelem. Ha nem lát okot rá, hogy apjával a kapcsolatát javítsa, akkor nyilván azért nem mutat be neki, nehogy azt apja azt apa-fiú viszonyban közeledésként értékelje.
Igazából ezt nem is értem, h miért akarsz ennyire találkozni az apujával, nekem, ha lenne bnőm, engem nem érdekelne, h nem találkozok a szüleivel, nem venném úgy, h szégyell engem, mert akkor sztem nem lenne velem.
És én biztos nem vinném haza bemutatni, max. esküvő előtt, h miért azt viszont nem tudom, lehet, h magánügynek érzem a dolgot.
A barátod viszont lehet, h szégyelli az apuját vmiért, vagy lehet, h szóba se áll vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!