Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 hónap elteltével még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 hónap elteltével még mindig nem vitt el hozzájuk. Mit kéne tennem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nagy segítségre lenne szükségem..

10 hónapja vagyok együtt a barátommal (ő 20,én 18),de még mindig nem vitt el hozzájuk, mert az apukája sosem vett részt a nevelésében és nem kedveli őt, ezért nem akar neki bemutatni. Mindig is a testvérét tekintette "apának", ő segített neki mindenben. Sosem beszél róla, ha beszél is, csak annyit mond, hogy utálja és hogy mekkora egy világi barom (talán még iszik is néha..) Nekem se könnyű a helyzetem itthon, az én apukám se egy mindennapi apa szerepét betöltő ember, mégis bemertem neki mutatni. Eddig nem is nagyon zavart, hogy nem vitt el hozzájuk, de mostanában egyre jobban.. úgy érzem, mintha kilennék rekesztve, ellennék titkolva, vagy nem lennék elég méltó arra, hogy bemutasson neki. Régebben mondta, hogy ő szégyelli azt, ami náluk van, mert nem milliomosok és nem akar elvinni hozzájuk. Hozzáteszem, hogy nem élnek rosszul, mindene megvan, amije van, az is a legjobb minőségű, a családban 2 autó van, neki is van jogsija, szóval szerintem annyira nem élhetnek putriban, hogy pont én előttem kelljen ezt szégyellnie.. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mit is mondhatnék neki, amivel nem bántom meg, és hasson is rá egy kicsit, mert nekem ez egyre rosszabb. Kérlek, segítsetek!

Előre is köszi!

2013. aug. 28. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy nem kényszeriti rád a kötelező pofivizitet.

Mit csinálsz ha megszereted a kisöreget és szakítotok? akkor nem egy embert vesztesz, hanem kettőt, és úgy még fájdalmasabb.

2013. aug. 28. 15:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy az anyukájával kb. 5 alkalommal találkoztam, ő kedves meg aranyos. Nem váltak el a szülők, de egy fedél alatt élnek. Állítólag olyan, mintha ott se lenne az apja, nem beszélgetnek vele, csak ott van.. Volt párszor olyan, hogy megálltunk a házuk előtt és kérdezte az anyukája, hogy bemegyünk-e, de a barátom határozottan rávágta, hogy "NEM!!".. Ezen kívül egyébként nagyon jól megvagyunk, de ez nagyon zavaró tényező számomra..
2013. aug. 28. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem van benne valami humbuk, csak úgy senki nem vágja rá hogy "NEM" ha nincs semmi titkolnivalója. Lehet hogy valamit mondott rólad az apjának, amit fél, hogy visszahallasz. Ha szereted ezt a fiut, légy türelemmel, nincs mit tenni..
2013. aug. 28. 16:01
 4/14 anonim ***** válasza:

"úgy érzem, mintha kilennék rekesztve, ellennék titkolva, vagy nem lennék elég méltó arra, hogy bemutasson neki."

Megfogalmaztad a választ. Ezt mondd neki. Csak megérti.

2013. aug. 28. 16:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, hogy nem vállal fel a családja előtt a srác. Írtad hogy anyukáját ismered. Tesóját is?

Feltételezem, hogy apjával való kapcsolatát tudatosan redukálta a minimumra, hátterében lehet bőven sérelem. Ha nem lát okot rá, hogy apjával a kapcsolatát javítsa, akkor nyilván azért nem mutat be neki, nehogy azt apja azt apa-fiú viszonyban közeledésként értékelje.

2013. aug. 28. 16:04
 6/14 A kérdező kommentje:
5/5, ez így van, egyáltalán nem is szoktak beszélni, de legalább vigyen el hozzájuk akkor, amikor az apja dolgozik, de hát ezt se teszi, mert "szégyelli, ami náluk van". Mint írtam, nem igazán hiszem, hogy olyan nagy szégyellni valója lenne, de ha mégis, miért pont én előttem szégyelli? :( Nem ítélkezek szinte soha és nem bántanám őt azért, ahogy élnek. Nem tudom mit hisz :(
2013. aug. 28. 16:07
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarja, hogy rád boruljanak a hullák a szekrényből.
2013. aug. 28. 16:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Igazából ezt nem is értem, h miért akarsz ennyire találkozni az apujával, nekem, ha lenne bnőm, engem nem érdekelne, h nem találkozok a szüleivel, nem venném úgy, h szégyell engem, mert akkor sztem nem lenne velem.

És én biztos nem vinném haza bemutatni, max. esküvő előtt, h miért azt viszont nem tudom, lehet, h magánügynek érzem a dolgot.

A barátod viszont lehet, h szégyelli az apuját vmiért, vagy lehet, h szóba se áll vele.

2013. aug. 28. 16:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én se mondanám, h a legszarabb házunk van (de nem is a legjobb), de én is szégyellem sokszor, ami otthon van.
2013. aug. 28. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Simán lehet szégyellni egy jó állapotú, szépen berendezett házat is ismerősök előtt, ha ott "cigány" módra élnek. (Nem takarítanak rendesen, szét vannak szórva a cuccok.) Ha többen a családban ilyen életmódhoz szoktak, ez ellen egy családtag törekvése kevés szokott lenni.
2013. aug. 28. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!