Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás után egy hónap elteltével levelezünk. Még érezhet valamit irántam?
Írtam neki egy e-mailt,és válaszolt még aznap este.Azóta általában két naponta írunk egymásnak,de nem kerül konkrétan szóba a személyes találka.
Bár még szeretem őt nagyon,mégis visszafogom magam én is a leveleimben.Ha nem is azonnal,de válaszol. (4 évet voltunk együtt)
Nem tudom,hogy ez még jelent-e valamit részéről,vagy már csak barátként tekint rám?
Hasonló helyzetben volt már valaki?
Én is levelezem vele, meg kétszer találkoztunk is, beszélgettünk. 2 hónapja szakított velem, előtte 2 évig voltunk együtt.
Én örülnék, ha folytatnánk, de ő szerintem nem érez semmit már, csak barátságot. Ez van..
23/L
Miből érzed,hogy részéről már semmi nincs a barátságon kívül? Megmondta?
Én nem merek rákérdezni nála,hogy érez-e még v.mit...
Lehet,hogy nálunk is ez a helyzet áll majd elő.
Ő már talán nem akar engem,mert pasi létére annyira nem erőlteti meg magát, hogy válaszoljon.
Pedig egy személyes találkozót még szeretnék tőle kérni, de ez is olyan fura....Mintha már ismeretlen lenne számomra, és félnem kellene attól,hogy felkeresem.
"Miből érzed,hogy részéről már semmi nincs a barátságon kívül? Megmondta?"
Bocsi, hogy csak most válaszolok, ez a kérdés nekem szólt.
Azért gondolom így, mert kifejezetten azért szakított velem, mert már nem szerelemmel szeret, hanem csak barátként. Kétszer találkoztunk már, de véletlenül sem próbál közeledni, vagy bármi olyat csinálni, ami félreérthető lenne. Ő így döntött és kész, ezen nem fog változtatni.
Én meg nem akarom megmondani neki, hogy szeretem még, mert nem hiszem, hogy sokat változtatna a dolgon.
Értem.Nálunk elvileg ilyen probléma nem állt fent.De azóta elbizonytalanodtam én is,mert bár kedves leveleket ír,nem kerül szóba a találkozó.
De könnyen lehet,hogy már csak udvariasságból válaszolgat vissza nekem. Csak én emiatt,nem akarom fenntartani ezt az állapotot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!